Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

klamka drzwi tylnych honda 5d

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• klamka drzwi tylnych honda 5d

Civic VI 5d

Dzisiaj wracajac z roboty otwieram drzwi tylne od strony kierwony i klamka zostala mi w rece nie wie ktos moze co trzeba zrobic zeby to naprawic ??

od srodka normalnie sie otwiera , z zewnatrz niby dziala normalnie ale nie otwiera drzwi .

Zdejmij boczek i sprawdż,czy nie spadło cięgno od zamka.Jeśli jest ok to klamka do wymiany.

Nie napiasałeś,czy klamka działa normalnie tzn. czy "odbija" sprężyna.......
    ビートル ジョン

Comment

odbija ale nie do konca

Comment

Ułamały się ząbki od zabezpieczenia sprężyny-do wymiany
        ビートル ジョン

Comment

to trzeba wymieniac cala klamke czy tylko te zabki ?? gdzie to mozna dostac i mniej wiecej jaka cena

Comment

Całą klamkę-a jakie koszty nie wiem.Załatw klamkę i wymienię Ci ją za dobre piwko.
            ビートル ジョン

Comment

dzieki za pomoc ;] niestety chyba bede musial sam wymienic bo za daleko mieszkasz odemnie

Comment

Jak coś dawaj na gg 5036393-pomogę przy np.zdejmowaniu boczku
                ビートル ジョン

Comment

ok napewno napisze o pomoc jak tylko klamke zalatwie

Comment

Witam, mam problem ze zdjęciem boczku w tylnych drzwiach od kierowcy. Dokładnie nie mogę zdjąć tylnej wewnętrznej klamki, mimo odkręconej śrubki. Jakaś podpowiedź ?

Comment

klamkę musisz pociągnąć w stronę przodu auta i wyskoczy a za nią jest cięgno od zamka

Comment

Working...
                      X