Cześć, jak w tytule, szukam dyszy spryskiwacza tylnej szyby do Civic VI 1.4 2000r. Numer części: OE 76850ST3E01 Ktoś sobie przywłaszczył mój ... Jakieś pomysły gdzie mogę znaleźć te część? Jestem świeżakiem w kwestii poszukiwania części, nie wiem gdzie zacząć.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dysza spryskiwacza tylnej szyby CIVIC VI "OE 76850ST3E01"
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Karol71 Zobacz postaCześć, jak w tytule, szukam dyszy spryskiwacza tylnej szyby do Civic VI 1.4 2000r. Numer części: OE 76850ST3E01 Ktoś sobie przywłaszczył mój ... Jakieś pomysły gdzie mogę znaleźć te część? Jestem świeżakiem w kwestii poszukiwania części, nie wiem gdzie zacząć.
Comment
-
fakt z dyszami jest kłopot trzeba coś dopasować, co do jarzma tak samo tylko tutaj jest sporo używek na portalach internetowych, nowego jarzma nie ma co kupować, wystarczy używane dobrze wyczyścić nasmarować i działa jak nowe.Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Zamieszczone przez maciej_mariusz Zobacz postaRambo tylko do 6 nie ma jarzm, bo one tylko w EK i MB wychodziły z tarczami z tyłu, dlatego ciężko znaleźć .
Dokładnie. Plus ja miałem większą średnicę bo w 2000 r. Była większa tarcza już. Sam chyba miesiac szukałem po szrotach i internecie.
Comment
Comment