Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dysza spryskiwacza tylnej szyby CIVIC VI "OE 76850ST3E01"

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dysza spryskiwacza tylnej szyby CIVIC VI "OE 76850ST3E01"

Cześć, jak w tytule, szukam dyszy spryskiwacza tylnej szyby do Civic VI 1.4 2000r. Numer części: OE 76850ST3E01 Ktoś sobie przywłaszczył mój ... Jakieś pomysły gdzie mogę znaleźć te część? Jestem świeżakiem w kwestii poszukiwania części, nie wiem gdzie zacząć.
    Załączone pliki

Przeszukaj pobliskie szroty a najprędzej olx itp
    Dział giełda też może pomóc

Comment

Zamieszczone przez Karol71 Zobacz posta
      Cześć, jak w tytule, szukam dyszy spryskiwacza tylnej szyby do Civic VI 1.4 2000r. Numer części: OE 76850ST3E01 Ktoś sobie przywłaszczył mój ... Jakieś pomysły gdzie mogę znaleźć te część? Jestem świeżakiem w kwestii poszukiwania części, nie wiem gdzie zacząć.
      Sam przerabiałem temat pół roku. Moja niestety po kontakcie z myjką ciśnieniową rozpadała się na kawałki. Ja zamówiłem oryginał z ASO hondy w Poznaniu. Koszt w 2023 r. ok 60 zł, z wysyłką. Moim zdaniem drogo ale warto. Zawsze jest to nowa część z gwarancją. Na szrotach też raczej dostaniesz oryginał, ale to będzie jednak ok 20kilku letni pastik, który przy demontażu i ponownym montażu może się posypać, ale że takie coś kradna, :P ja wiem, że nie ma części w Polsce do CIVIC VI za bardzo. (jarzma tylnego hamulca też szukałem dłuugo) ale az tak ?

Comment

fakt z dyszami jest kłopot trzeba coś dopasować, co do jarzma tak samo tylko tutaj jest sporo używek na portalach internetowych, nowego jarzma nie ma co kupować, wystarczy używane dobrze wyczyścić nasmarować i działa jak nowe.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Rambo tylko do 6 nie ma jarzm, bo one tylko w EK i MB wychodziły z tarczami z tyłu, dlatego ciężko znaleźć .

Comment

Zamieszczone przez maciej_mariusz Zobacz posta
            Rambo tylko do 6 nie ma jarzm, bo one tylko w EK i MB wychodziły z tarczami z tyłu, dlatego ciężko znaleźć .

Dokładnie. Plus ja miałem większą średnicę bo w 2000 r. Była większa tarcza już. Sam chyba miesiac szukałem po szrotach i internecie.

Comment

Working...
            X