Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rozpórka przednia z EG do EJ

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Rozpórka przednia z EG do EJ

Czy ktoś może wie, czy OEMowa przednia rozpórka z V-gen (zdjecie ponizej) bedzie pasowala do VI-gen (EJ). Możę ktoś miał już takie pytanie i zna odpowiedź?
    Załączone pliki

Na 95%podejdzie
    Ale do tej rozpórki musisz niestety powiercic w kielichu

Comment

Takiej rozpórki w ej nie widziałem i raczej nie podejdzie. Wg mnie ta pasuje do angielki i jajka.

Comment

Zamieszczone przez Mtgad Zobacz posta
        Takiej rozpórki w ej nie widziałem i raczej nie podejdzie. Wg mnie ta pasuje do angielki i jajka.
        Wygląda tak samo jak ta montowana w EK9. Raczej zastanawiam sie czy długość będzie odpowiednia. Chyba pozostaje mi po prostu zamówić i przymierzyć.

EK9 strut bar.JPG

Comment

Znalazłem w necie informacje, ze ta rozpórka będzie pasować, bo we wszystkich wybranych modelach V i VI gen oraz w VI anglikach były montowane dokładnie takie same rozpórki. Oryginał z EK9 był zrobiony z nieco grubszej rury. Tak więc sam sobie odpowiedziałem (-: i temat raczej do zamknięcia.

Comment

Ja mam taką.Link do tematu jest na dole na zielono gdybyś chciał zobaczyć jak leży ,najlepiej widać we wpisie 33.

Comment

Zamieszczone przez m26 Zobacz posta
              Ja mam taką.Link do tematu jest na dole na zielono gdybyś chciał zobaczyć jak leży ,najlepiej widać we wpisie 33.
              No i pięknie. Fajnie wyglada. Zauważyłeś jakaś różnice w prowadzeniu po jej założeniu?

Btw, jakich śrub użyłeś do montażu?

Comment

Zamieszczone przez Gieras Zobacz posta
                Zauważyłeś jakaś różnice w prowadzeniu po jej założeniu?
                Nie ma żadnych różnic w prowadzeniu,to jest po to żebyś nie połamał samochodu,bo na dobrym stabie i twardszym zawiasie auto nie jest już takie potulne.
                Jak chcesz różnic to szukaj stabów z ek4 i trochę innego zawiasu.

Zamieszczone przez Gieras Zobacz posta
                Btw, jakich śrub użyłeś do montażu?
                Musiał bym luknąć do auta bo nie pamietam,ale na pewno są przyspawane do kawałka odwierconego płaskownika i dopiero wsunięte jako para od spodu.
                Uważam tę rozporę jako jedyne słuszne rozwiązanie w tej budzie.

Comment

Working...
                X