Witam wszystkich! 
Zwracam się z prośbą o pomoc do osób, którzy o lakierze wiedzą więcej niż ja
Do rzeczy - trochę późno się za to zabieram bo już Hanka jakiś czasu u mnie jest ale razi mnie w oczy tak wyglądający lakier:

Ja z tym nic nie robiłem (z wyjątkiem 10'cio krotnego tarcia pastą K2 TURBO
), poprzedni właściciel robił nadkola z tyłu. Jak widać na zdjęciu, lakier jest w dużej części matowy ale według mnie dziwne jest że miejscami jest taki jak być powinien, co chciałem uwzględnić na zdjęciach. Dodam że zmieniając lusterko kilka miesięcy temu spłynęło po drzwiach trochę WD-40, nie zmyłem tego od razu i co ciekawe - w tym miejscu lakier jest błyszczący :/ Jest to jakaś wskazówka?
Możecie doradzić co z tym mogę zrobić w domowym zakresie? Czy to jest może fuszerka osoby która wstawiała reperaturkę nadkoli i przeleciała cały bok bezbarwnym? Trudno mi to ocenić bo aż tak wielkiej "skórki pomarańczy" nie odczuwam :/
Pozdrawiam

Zwracam się z prośbą o pomoc do osób, którzy o lakierze wiedzą więcej niż ja

Do rzeczy - trochę późno się za to zabieram bo już Hanka jakiś czasu u mnie jest ale razi mnie w oczy tak wyglądający lakier:

Ja z tym nic nie robiłem (z wyjątkiem 10'cio krotnego tarcia pastą K2 TURBO

Możecie doradzić co z tym mogę zrobić w domowym zakresie? Czy to jest może fuszerka osoby która wstawiała reperaturkę nadkoli i przeleciała cały bok bezbarwnym? Trudno mi to ocenić bo aż tak wielkiej "skórki pomarańczy" nie odczuwam :/
Pozdrawiam

Comment