Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

filtr kabinowy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• filtr kabinowy

Witam mam problem z doborem filtra do mojej heni - rocznik 98 silnik D15Z8 z klimatyzacją - jedynie co znalazłem to filtr Bosh FILTR KABINOWY A506 lub A604 a myślałem nad czymś ciut tańszym, jak ktoś może coś polecić bardzo chętnie skorzystam

ja wymieniałem w zeszłym tygodniu na taki:Filtr przeciwpyłkowy K1087

FILTRON- wymieniałem w VeuVert (czy jak tam się pisze) zapłaciłem 95 zł + 32 za wymiane ,ale można taniej kupić...

Comment

Zamieszczone przez lukx Zobacz posta
      Witam mam problem z doborem filtra do mojej heni - rocznik 98 silnik D15Z8 z klimatyzacją - jedynie co znalazłem to filtr Bosh FILTR KABINOWY A506 lub A604 a myślałem nad czymś ciut tańszym, jak ktoś może coś polecić bardzo chętnie skorzystam
      Witam,
      Spróbuj tutaj z tego co widzę mają kilka rodzajów. Sam u nich kupowałem, ale dokładnie sprawdź oferte do Twojego auta. https://sklep.intercars.com.pl/
      Pozdrawiam

Comment

Zamieszczone przez maron36 Zobacz posta
        ja wymieniałem w zeszłym tygodniu na taki:Filtr przeciwpyłkowy K1087

FILTRON- wymieniałem w VeuVert (czy jak tam się pisze) zapłaciłem 95 zł + 32 za wymiane ,ale można taniej kupić...
        Nie no taka cena to szleństwo. Oryginalny filtr w ASO kosztuje niewiele więcej.

Comment

ha! teraz też to wiem, niby zrobili promocje za napełnienie klimy za 99 zł+odgrzybianie 49 ale dołozyli sobie do filtra

teraz patrzę i w Intercarsie ok 68 złociszy

(przecież to kilka browarków!)

Comment

Sam byłem zdziwiony jak trafiłem na stronę intercarsu, że mają całkiem niezłe ceny.

Comment

Spróbuj w Intercarsie taki filtr B44001CPR jest to filtr kabinowy Węglowyczyli podobny najlepszy jaki może być. Ja zapłaciłem za swój 34,72 zł. mam Civa 5d 1,5 z `00r więc chyba ten sam

Comment

ja nie zamawialem na allegro tylko kupilem za 42 (bo po co mi weglowy) zlote w miejscowym sklepie motoryzacyjnym (bo po co mi weglowy) plus wymiana 0 zl, ponieważ znalazlem dokladna instrukcje na tym forum (a majsterkowiczem nie jestem). Według mnie wymiana banalnie prosta tylko trzeba odpowiednio dobrac rozmiar (najlepiej wziac stary na przymiarke albo ta kratke plastikowa. U mnie przy wersji 3D z klima mial rozmiar 225/198

Comment

dzieki wszystkim

za pomoc

Comment

Working...
                  X