witam. mam mały problem, kupiłem niedawno sobie Civica VI, jest to wersja 3 drzwiowa. problem polega na tym, że nie dam rady zsunąć antenki. czy w tym modelu antena chowa się na zero czy tylko jeden teleskop da się zsunąć. zdaje mi się, że powinna się chować ale rozbierałem i zbyt nie wygląda to na to żeby się dało schować. czy w tym modelu antena się nie chowa czy po prostu poprzedni właściciel wstawił jakiś chiński szais.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Antenanie
Collapse
X
-
Zamieszczone przez radusiek Zobacz postaczyli mam jakis zamiennik wsadzony....
kijowo jak tak
Comment
-
Zamieszczone przez radusiek Zobacz postaczy tylko jeden teleskop da się zsunąć. zdaje mi się, że powinna się chować ale rozbierałem i zbyt nie wygląda to na to żeby się dało schować.Civic 3D 1.4is '98
Comment
-
moja antena jest składana z 2 częsci. coraz bardziej się utwierdzam w mniemaniu, że jest to nie oryginalna antena. dołączam fotki anteny od środka
Comment
-
Napisal-elektrotech'' jest to element zewnętrzny samochodu jak np mechanizm wycieraczek który wymaga smarowania np wazelina techniczna ...-smar.....bo woda potrafi cuda robić....''-bron Boze nie smarujemy zadnymi smarowidlami bo do nich lepi sie kurz i wtedy zapiecze sie napewno (jezeli bylby to element do smarowania byla by tam kalamitka lub zbiornik na olej ostatecznie producent uwzglednil by to w instrukcji) u mnie nigdy "tluszczu '' nie widziala i lata jak szalonasigpic
Comment
Comment