Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomocy cieknący szyberdach:(

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pomocy cieknący szyberdach:(

Pomocy koledzy własnie zauwazylem ze chyba przecieka mi szyberdach ostro leje deszcz i zauwazylem ze leci woda ciurkiem od strony pasazera przy prawej nodze jest taki plastik zaslepiajacy jakies przewody i po tym cieknie woda,wsadzilem palec w otwor miedzy dachem a szyberdachem i zauwazylem ze jest tam mokro a chyba nie powinno, nie wiem co mam zrobic boje sie ze przez noc jak popada to mi zaleje samochod, moze mi ktos pomoc??

nie mam szyber, ale proponuje bezbarwny sylikon. zabezpiecz otworki od strony zewnetrzej(dachu). szmatka usun sylikon wystajacy(nie potrzebny). bedzie git. tylko przez pare godzin zachowaj autko od jazdy i deszczu zeby dobrze sie zkomponowal
    Civic 3D 1.4is '98

Comment

Znalazłem dziś przyczyne nieszczelnosci, okazalo sie ze to nie szyberdach tak jak myslalem tylko rozszczelnieniu uleglo nadwozie w miejscu spawu nie wiem od czego moze ze starosci uszczelnilem silikonem mam nadzieje ze pomoze.Pozdrawiam

Comment

Witam. A ja bym użył czegoś takiego :MASA USZCZELNIAJąCA DO KAROSERII ORG.NIEMIECKA (579983193) - Aukcje internetowe Allegro
        silikon jest dobry ale na chwile, zrób to profesjonalnie.
        pozdrawiam

Comment

Wielkie dzięki,zobaczymy jak ten silikon sie spisze w trakcie eksploatacji, jesli cos bedzie nie tak to napewno tego uzyje bo wyglada na profesjonalna rzecz.Pozdrawiam

Comment

kolego a moze masz odplywy zatkane ???

Comment

Working...
            X