Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mocowanie trzeciego światła stopu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Mocowanie trzeciego światła stopu

Witam,

Mam Civica 2000r. 5d fastback i wczoraj wymienili mi tylną szybę która rozsypała się w drobny mak.

Problem z tym, że wcześniej miałem światło stopu na górze (zdemontowałem je jakiś czas temu i jeździłem bez, śladu nie było - na szybie były małe nagwintowane "wkręty" od wewnątrz).

Teraz mam na dole szyby dwa otwory... wyboru nie miałem innych szyb do tego modelu nie mieli a ja nie mogłem czekać. Zaryzykowałem, z myślą że dokupię takie światło albo jakoś zaślepie otwory.

Patrzę na zdjęciach i faktycznie część tych aut miała trzeci stop na szybie właśnie na dole, to jakaś inna wersja?

Próbuje kupić na allegro takie światło i je zamontować, coś już znalazłem - możecie powiedzieć jak ono tam jest przyczepione?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

W 1999 r. 5D przeszła lift i światło stopu trafiło na górę. Jeżeli piszesz o budzie MB to akurat mam obie wersje z 1998 ze światłem na dole i z 1999 ze światłem górnym. Dolne jest mocowane na 2 śruby na wylot szyby. Jeżeli dokupisz światło do szyby to pomyśl jak przenieść zasilanie na dół.
    Jeszcze musisz pamiętać o zaślepkach na zewnątrz
    Bez tytułu.png

Comment

Working...
    X