Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dziwne coś: )

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dziwne coś: )

W moim świeżo kupionym Aerodecku obok włącznika lampki jest taki cosik:
    20170903_142139.jpg

Nigdzie nie znalazłem informacji co to może być. Poprzedni właściciel też nie wiedział.
    Pomożecie?

untitled.jpg
    Odbiornik podczerwieni do nic nie wartego pilota.Możesz to wypierdzielić i założyć coś przydatnego,np maplight,albo gniazdo do nawi.
    Mini Map Light.jpg
    Last edited by m26; 03-09-2017, 14:51.

Comment

Pilota nie posiadam więc w sumie odbiornik tez nie jest potrzebny :-p
      I dzięki za szybką odpowiedź

Comment

Zamieszczone przez Lucash8710 Zobacz posta
        Pilota nie posiadam
        Jak 99 % posiadaczy tego auta. W porywach potrafi działać na metr

Comment

Ahaa.. A już pomyślałem że może dałoby rade dorobic pilota do fabrycznego centralnego ale w takim wypadku chyba dam sobie spokoj

Comment

Za 60zł polskich i chwilę roboty przy aucie masz dwa piloty radiowe i nową centralę.
            Last edited by m26; 03-09-2017, 20:14.

Comment

Zapisane już w planach. Dzięki

Comment

Żeby nie zaśmiecać forum to jeszcze tu zapytam czy to ze w przednich drzwiach pasażera nie mam zamka (klamka taka jak z tyłu) to jest to jakoś związane z tym było sterowanie pilotem?

Comment

Napisz jeszcze raz v

Comment

Tzn. zamek napewno jest bo drzwi sie zamykają tylko że nie ma dziurki żeby włożyć kluczyk Otwarcie możliwe tylko od strony kierowcy z centralnego.

Comment

Tak mają prawie wszystkie współczesne auta z pilotem,bo kluczyk i zamek to dzisiaj jest tylko otwieranie awaryjne.

Comment

Trochę mnie to zastanowiło bo zacząłem oglądać foty Aerodecków i zdecydowana większość miała zamek z prawej strony. Ale bez w sumie lepiej wyglada

Comment

Lepiej wygląda i jest praktyczniejsze,bo przynajmniej żaden fagas Ci tego nie wyłamie jakimś zyglem, nie ma tez problemu z gniciem wkładki po myciu lancą.
                          Ja planuję zrobić u siebie zaślepkę w klamce pasażera, a wkładkę zatrzymać sobie na zapas.

Comment

Working...
                          X