Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic 3d jak przerobic z przedlifta na polift?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Civic 3d jak przerobic z przedlifta na polift?

Witam,
    problem z sarna rozwiazany (nie oddaje nigdzie Hani!) natomiast w glowie zaswital mi pomysl - zeby moja przedliftowa wersje zrobic na wersje poliftowa.
    Co trzeba zrobic zeby dokonac takich zmian?? Pas przedni zostaje taki sam czy tez trzeba przerabiac?? Co zrobic by bylo jak najlepsze spasowanie elementow?
    z gory dziekuje za pomoc !
    Szerokosci Hondziarze !

Niestety pas przedni jest raczej inny bo sa inne lampy zderzak grill wiec pewnie i maska sie rozni oraz nadkola przy lampach ale moge sie mylic i jezeli tak to prosze mnie poprawic jezeli jest tak jak mysle to jest troche zabawy ale jest to do ogarniecia -nie takie rzeczy robia magicy z ktorymi mialem okazje pracowac:P tylko pytanie czy warto sie w to bawic? Jezeli masz dosc kasy i czasu oraz checi to czemu nie tylko wtedy to bym zakupil tez i tylne lampki od polifta

Comment

Maska ,lampy ,błotniki,zderzaki,gril ,czyli w przybliżeniu cena połowy auta i masz polifta,teraz jeszcze to wymaluj żeby jakoś wyglądało...

Comment

Jest też inna możliwość, zderzak przedni od coupe 96-99 i tylny od hb polifta i mamy auto bez listew na zderzakach

Comment

Zamieszczone przez pain Zobacz posta
          i mamy auto bez listew na zderzakach
          I nic więcej Czy to warte żeby wydać tysiąc zł ?

Comment

Trzeba długo poszukiwać, ale udało mi się dorwać taki komplet już w kolorze moim, za połowę ceny.
            Ale fakt tylko dla zapaleńców, bo to tylko cieszy oko, zero nowych funkcjonalności

Comment

Ja oddałem zderzak do spawacza plastików i za stówkę zrobił mi na gładko bez listew, potem malowanie w kolor i nie ma różnicy w stosunku do oem coupe. No i spasowanie jak oryginał a nie zamiennik.

Comment

Jak dla mnie te listwy to świena sprawa,mieszkam w bloku

Comment

Working...
                X