witam. czy ktos orientuje sie moze ile wynioslo by lakierowanie calego samochodu? mam civic sedan(japończyk) i dwa elementy roznia mi sie odcieniem, na innych elementach wychodzi rdza, i zastanawiam sie czy nie lepiej by bylo pomalowac caly samochod, niz 4-5 elementow... zainteresowanym wysle zdjecia mailem. dzieki za odpowiedzi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nowy lakier? czy warto
Collapse
X
-
znajomy wyliczyl mi ze musze wydac ok 3500zl na pomalowanie calego auta, niewiem juz sam co robic bo troszke rdzy jest na drzwiach, sa lekkie slady na dachu, po malej rysce juz rudy przychodzi,pod klapa od bagarznika a dokladnie pod uszczelka widac purchelki, no i oczywiscie nadkola, wiec juz lepiej chyba pomalowac cale auto, i od razu zlikwidowac rudego....chcialem sie was poradzic, co mi proponujecie w takim wypadku. auto nie jest stare, bo ma 10lat, no ale na rdze nie ma rady, trzeba ja zwalczac kiedy wychodzi.....dzieki za podpowiedzi
Comment
-
Hmm 3500zł? Trochę dużo... Myślę że dobry lakiernik powienien się zmieścić w 2000zł.
Więcej zapłacisz chyba tylko w ASO albo u pseudolakiernika
Ja płaciłem 200 zł za element... a napewno więcej jak 10 ich nie ma ;p
Poza tym czy warto wydawać tyle kasy na malowanie...? Samochód nie jest stary ale nie wiem ile chcesz nim pojeździć? Jak rok czy dwa to wg mnie szkoda kasy na malowanie całej bryki. Ale jak to będzie Twoja dłuższa przygoda z Hanią to oczywiście warto bo za 3,4 lata nie będzie już co ratować...
Comment
Comment