Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mycie Podsufitki

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Mycie Podsufitki

Mył / Prał ktoś z was podsufitkę ?? ;/ bo mam strasznie brudna i niewiem jak się do tego zabrać ... Jakiś płyn ?

Kiedyś czyściłem tapicerkę i fotel pasażera w innym aucie środkiem do mycia dywanów.Nie pamiętam nazwy ale był skuteczny.Pryskałem na tapicerkę i po chwili przecierałem szmatką. Efekt zadowalający.

Comment

Wezyr, vanish do dywanów, to takie 2, a pianka dobra jest z firmy Loton - "Luxi".

Comment

kolego najlepszym rozwiazaniem jest benzyna ekstrakcyjna i czyste papierowe reczniki
        lejesz benzyne na szmatke czyscisz i wycierasz na sucho

Comment

a za cieków nie będzie po płynie tym ?? wanish czy jakoś tak ?

Comment

Kolego że tak się wyrażę, z vanisha "bijesz pianę" i taką pianką na gąbce/szmatce (czystej !!! ) sobie czyścisz ... Nie było śladu a kiedyś z kumplem właśnie tak czyściliśmy.

Comment

pisz jak chcesz kolego mi pasuje :P okej dzięki

Comment

ja czyściłem pianką nie pamietam jaka, potfitka była brazowa teraz jest kremowa ale w tylnych rogach nad głowami pasażera materiał odkleił sie od tego twardego hehe

Comment

ja kupilem sobie prestone do czyszczenia tapicerki taki czerowny ze szczoteczka na górze czyściłem nim fotele z przodu oraz tyłu jeszcze podsufitka została efekt naprawdę widoczny

Comment

Pianka z PLAKA jest tez bardzo dobra do tapicerek materiałowych
                    HONDA CIVIC
                    1996 r.Hatchback, pełna alektryka
                    D14A4, SOHC, 16V, 1396 cm ,90 KM ( 1,4i s )
                    przywieziona z Austrii
                    Made In Japan

Comment

Working...
                    X