Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płyta bagażnika Civic VI '96 Coupe

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Płyta bagażnika Civic VI '96 Coupe

Poszukuję płyty do kupienia lub wymiarów dokładnych czy nawet średniego schematu by wykonać sobie taką płytę. Nie posiadam żadnej poza wykładziną i jest to strasznie denerwujące.
    Jakoś sam tych wymiarów nie potrafię dokładnie ściągnąć stąd też moje pytanie.

Ktoś coś?

sam dasz radę, weź poszukaj kartonu po telewizorze albo po lodówce, wsadź go do środka i najpierw na wykładzinie dotnij profil wykładziny - na początek wykładziny, to będziesz miał z grubsza profil podłogi bagażnika. Potem spróbuj wsadzić pod wykładzinę - wiadomo nie będzie pasować, odcinaj małymi kawałkami tak po 3 cm wokoło po rancie aż uzyskasz profil odpowiedni do profilu pod wykładziną. Nie odcinaj za dużo tylko małymi paskami cierpliwie aż spasujesz idealnie. Płyta nie powinna być grubsza niż 5mm. Jak już będzie gotowy profil (z kartonu) to zrób jeszcze w osi koła zapasowego dziurkę na śrubę ustalającą taki "kubek" co trzyma płytę by się nie przesuwała, chyba taki patent był w 6gen 3D EJ9.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

O widzisz to jest pomysł. Nie bardzo wiem co miałeś na myśli z tą dziurką ustalającą "kubek". Nie potrafię sobie tego wyobrazić
      ja myślałem, żeby płytę przeciąć wszerz na 1/3 długości i zamontować ze 3 zawiasy tak, żebym miał dostęp do koła zapasowego.

Comment

Working...
      X