Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co z tym zrobić?- zdjęcia maski i blotnika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Co z tym zrobić?- zdjęcia maski i blotnika

Witam
    Jakiś czas temu miałem mały incydent, który mnie niestety dość wiele kosztował, poza tym że musiałem wymienić lampę, mam też wgniecioną maske i błotnik, gdzie odpadł lakier i widać gołą blachę. Nie minął tydzień a już pojawia się rdza. Więc co z tym mogę zrobić tanim kosztem, żeby zapobiec dalszemu rdzewieniu, bo obecnie do lakiernika z tym się nie wybiorę. No chyba że tak jak mówił mi mechanik, co wymieniał mi lampę, że taniej będzie jak kupię sobie całą maskę w tym samym kolorze. Naprawdę wyjdzie mi to taniej niż oddanie tego do lakiernika?
    Pozdrawiam

WP_20160911_15_24_57_Pro.jpgWP_20160911_15_24_30_Pro.jpgWP_20160911_15_24_21_Pro.jpg

Owszem, wyjdzie taniej jak kupisz używki w kolorze. Bo tak to i maskę i błotnik masz do klepania i malowania. Pomijając koszt robocizny to malowanie elementu kosztuje ok. 400. Sam oszacuj co się bardziej opłaca.
    LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
    sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Doraźnie to wykituj i oklej carbonem,a na błotniku dociagnij tym co już tam masz.Wystarczy średnia puszka i kawałek papieru 80-tki.W taka pogode to ogarniesz w dwie godziny na gotowo.
      Jak łupniesz drugi raz,to nie będzie Ci szkoda to oczywiście był żart.

Comment

Working...
      X