Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Różnica między lusterkami

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Różnica między lusterkami

Witam. Mam pęknięte lewe lusterko i chciałem dziś kupić nowe ( samo szkło) i wstawić. W sklepie znalazłem lusterko na pudełku którego pisało Honda Accord oraz Honda Civic 97 r. i nowsze. Chciałbym wiedzieć czy lusterko to spasowałoby do Civic z 96 r. ( 3d )? Jak oglądałem to dużo się nie różnią, ale sprzedawca mi powiedział że w Civic od 97 r. robili troszkę inne te lusterka, bardziej zaokrąglone od góry. Chciałem odpakować i przymierzyć ale on powiedział że nie będę mógł go zwrócić jakby nie pasowało

Przypuszczam, że nie będzie pasowało gdyż prawdopodobnie to lusterko do wersji 5d, a ona się różniła od 3d i to znacząco. Poszukaj innego

Comment

Rozumiem. Szkoda bo szukam ale w obudowie tylko są do kupienia Nie ma potrzeby wymienienia całego lusterka jak można tylko szybkę kupić.. ehh..

Comment

Po długim szperaniu na allegro i pytaniu sprzedawców czy będzie pasować - znalazłem Teraz czekać tylko na przesyłkę... Dzięki przemo_wb. Pozdrawiam

Comment

Czy ten: Wkład lust. Honda Civic 95-01 5 d /Accord 93-96 (543640581) - motoAllegro wklad lusterka

bedzie pasowal do mojej 5D 99r.

Ma to jakies znaczenie ze mam elektryczne lusterka?

Jak go tam zamontowac?

Comment

tez tak słyszałem ze lusterka duzo się róznią i dlatego wymagaja dokładniejsze podanie dany czyli rocznik,3d czy 5d zeby towar pasował do danego modelu
            sigpiccivic 5D 2.0iTD 110KM http://www.youtube.com/watch?v=18K4cr5NWNc

Comment

Witam
              Podłączę się pod temat. Dzisiaj zaliczyłem niemiłą przygodę. Skończyło się na pękniętym wkładzie lusterka . Znalazłem takie wkłady w kilku miejscach, ale są dwa rodzaje : wypukłe i asferyczne. Ktoś się może orientuje jakiego rodzaju jest oryginalne szkło. Wydaje mi sie , że wypukłe , ale może ktoś ma większe doświadczenie i sądzi inaczej. Chodzi oczywiście o VI gen. 3d lusterko lewe.
              Pozdrawiam

Comment

Szkło montowane w tym lusterku jest sferyczne czyli wypukłe tak jak piszesz

Comment

Zamieszczone przez Benson Zobacz posta
                  Szkło montowane w tym lusterku jest sferyczne czyli wypukłe tak jak piszesz
                  Dzięki za zainteresowanie
                  Mój watek tego tematu zamknięty.

Comment

Working...
                  X