Witam Panie i Panowie,
W dniu wczorajszym stałem się scześliwym posiadaczem civica 6, niestety popełniłem największy błąd jaki mogłem zrobić po zakupie samochodu. Mianowicie dałem się przejechać kobiecie. Kupiłem autko ze 100 procentową glebą a ona wjechała na diabelski trempel. Każdy kto jeździ na ziemi chyba wie o czym mówie
. Problem polega na tym że zaczepiła przednim zderzakiem, a potem wrzuciła wsteczny i oderwała zderzak z lewego zaczepu. Teraz moje pytanie brzmi, czy ktos kiedyś miał podobny problem, ponieważ chce dopasować ten zderzak, jazda z nawet delikatnie oberwanym jest obrzydliwa. Z tego co udało mi się dziś rano dojrzeć to jest tam jakaś śruba oraz zapinka ktora u mnie jest prawdopodobnie oberwana.
Macie może jakiś patent jak sprawnie przymocować przedni zderzak?
Dzięki wielkie!
W dniu wczorajszym stałem się scześliwym posiadaczem civica 6, niestety popełniłem największy błąd jaki mogłem zrobić po zakupie samochodu. Mianowicie dałem się przejechać kobiecie. Kupiłem autko ze 100 procentową glebą a ona wjechała na diabelski trempel. Każdy kto jeździ na ziemi chyba wie o czym mówie

Macie może jakiś patent jak sprawnie przymocować przedni zderzak?
Dzięki wielkie!
Comment