Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Osłona

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Osłona

Siemanko
    słuchajcie mam taka sprawe.
    jezdze sobie honda 1.4 ktora nie ma calkowitej osłony pod silnikiem. a sypia sol na drogach i mam caly silnik w soli. kolega kupil taka sama honde i ma prawie caly silnik pod spodem zakryty. szukam po sklepach z czesciami zamiennymi takiej oslony ale wszyscy mowia ze orginalnie nie byly te silniki zakryte cale. czy wiecie gdzie moglbym cos takiego dostac?

Normalnie coś takiego montowali PODLOGA POD SILNIK OSLONA HONDA CIVIC 1.4 `97 (525733920) - Aukcje internetowe Allegro

Comment

masz tu temat juz o tym sie pisalo a wystarczylo poszukac
      https://www.civicforum.pl/techniczne...oslona+silnika

Comment

samuraj ale kolega pyta o osłonę silnika od spodu samochodu , a nie o wygłuszenie montowane pod maską

Comment

Zamieszczone przez JaRule Zobacz posta
          samuraj ale kolega pyta o osłonę silnika od spodu samochodu , a nie o wygłuszenie montowane pod maską
          widzisz i musze cie opierdzielic za co , ano za to ze chociaz mogles ten link odpalic i sprawdzic co tam jest napisane,bo tam byla odpowiedz na pytanie zapomnialem dodac iz pamietam ze to nie miejsce na pogaduchy popierduchy i klotnie za to sorry
          Last edited by Gość; 19-01-2009, 20:29. Powód: skl

Comment

Ja latem odkręciłem tą osłonę pod silnikiem i co się stało ?? nadkole mi się wyrwało bo nie przykręciłem śrubek trzymającą tą osłone

Comment

a to jest w nauczka jak ktos nie sprawdzi co tam jest z paskiem w pupkę
              sigpiccivic 5D 2.0iTD 110KM http://www.youtube.com/watch?v=18K4cr5NWNc

Comment

dzieki wszystkim

Comment

Working...
                X