Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wkłady lusterek

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wkłady lusterek

Witam mam problem z lusterkami zewnętrznymi (automatyczne) mianowicie na na lewym są plamy nie wiem od czego :/ a prawe jest pęknięte sama szybka. I mój sąsiad jest szklarzem i może mi wyciąć same szkła ale właśnie nie wiem jak wymienić same szkło w lusterku ponieważ jak odegnę wkład to trzymają go jak by 3ciegna i nie wiem jak je odczepić czy na siłe czy jest jakiś sposób ?

Lusterka trzymają delikatne plastiki , trzeba dość delikatnie odgiąć lustro , żeby je "wyjąć" z obudowy.
    EX Civic FN1
    EX Civic ED7
    EX Civic EP2
    EX Civic FD7 FL
    EX Civic FN2
    EX Civic FG1
    EX Civic FD7
    EX Civic EM2
    EX Accord CL3
    EX Accord CG8
    EX Civic MB6
    EX Civic MB4
    EX Civic MB2

Comment

Zamieszczone przez matt24 Zobacz posta
      Witam mam problem z lusterkami zewnętrznymi (automatyczne) mianowicie na na lewym są plamy nie wiem od czego :/ a prawe jest pęknięte sama szybka. I mój sąsiad jest szklarzem i może mi wyciąć same szkła ale właśnie nie wiem jak wymienić same szkło w lusterku ponieważ jak odegnę wkład to trzymają go jak by 3ciegna i nie wiem jak je odczepić czy na siłe czy jest jakiś sposób ?
      Żeby wymienić szybkę musisz zdemontować lusterko, rozkręcić obudowę, wyjąć wkład (plastik z osadzonym w nim szkłem) i metodą "na gorąco" (gorąca woda, suszarka, opalarka) rozgrzać plastik by móc delikatnie wyjąć z niego szybkę i w ten sam sposób włożyć nową.
      LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
      sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Working...
      X