grill w civicu i znaczek H jest chyba chromowany. jezeli ta srebrna pokrywa jest zdarta do czarnego da sie to znow pokryc tym srebrnym czyms? gdzie takie cos zrobia i ile to bedzie kosztowalo
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
grill obdarty
Collapse
X
-
możesz to oddać to chromowania ale nie wiem czy to jest chrom czy tylko taka farba bo jeśli farba to dobry lakiernik ci to zrobi bez problemu koszt też nie powinien być duży to mały element
np taka farba https://allegro.pl/farba-zlota-srebr...111626464.html do tego podkład i lakier bezbarwny możesz samemu też spróbować jeśli masz chęci
-
Możesz kupić znaczek i ramkę z używki. Ale imho najtaniej wyjdzie kupić w OBI/Castorama/Praktiker farbę "chromową". Efekt chromu jest całkiem przyzwoity.
Comment
-
patyczak94
ramka "gryla"i literka H nie są malowane farbą! To nie jest farba.
PS. Z własnego doświadczenia, farba zwana farbą chromową z bardzo efektownym korkiem na puszce spreyu nie odzwierciedli Ci oryginalnego efektu nawet w 50%.Załączone plikiTYLKO NIELICZNI sigpic ZOSTAJĄ WYBRANI.
Comment
-
Zamieszczone przez FuBlee Zobacz postapatyczak94
ramka "gryla"i literka H nie są malowane farbą! To nie jest farba.
PS. Z własnego doświadczenia, farba zwana farbą chromową z bardzo efektownym korkiem na puszce spreyu nie odzwierciedli Ci oryginalnego efektu nawet w 50%.
patyczak - ja na Twoim miejscu kupił bym farbę, zrobił test na jakimś plastikowym elemencie - nie samochodowym - (oczywiście z podkładem i ewentualnym bezbarwnym na koniec). Jeżeli efekt by mnie nie zadowolił to bym brał używkę. Ale skoro zamierzasz wymienić/pomalować oba elementy to nie będzie się to tak rzucać w oczy - nawet jeśli efekt będzie inny niż w oryginale. Więc nie wiem czy malowanie to nie najlepszy sposób. Pozdro
Comment
Comment