Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Środek na odmaraznie zamków

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Środek na odmaraznie zamków

Znacie jakiś DOBRY środek na odmarazanie zamków? niestety zaczynam miec już z nimi problemy ; P pozdrawiam
    http://www.civicforum.pl/showthread....oupe-b18c4-%29 6GEN CoupeB18C4

Najlepiej go czyms smarujacym potraktowac. Bo wszelkie wazelinopodobne "odmrazacze" w koncu go zapchaja.
    LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
    sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Psiknij sobie np. Gerwazym a potem go NASMARUJ - bo odmrażacz odmrozi, ale chwilowo, potem się zamek syfi i jest wypłukany z wszelkiego typu oliwy jaka w nim była
      Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Jak już masz problemy, to najlepiej zdejmij boczek wyczyść zamek, nasmaruj porządnie i będziesz miał spokój nawet w większe mrozy, ja u siebie użyłem smarów do łańcucha w sprayu, bardzo fajna rzecz, bardzo dobrze nasmarowała oblepiło zamek, i nie mam żadnych problemów, ewentualnie doraźnie możesz strzykawką wstrzyknąć oleju do zamka.
        Mój szarak

Comment

myślę,że strzykawka to dobry pomysł , przetestuję - dzięki
          http://www.civicforum.pl/showthread....oupe-b18c4-%29 6GEN CoupeB18C4

Comment

Strzykawka to tak doraźnie..najlepszy efekt da rozebranie boczka..ale jak wciśniesz trochę oleju do zamka też będzie ok.Tylko żeby było sucho w zamku, bez wody
            Mój szarak

Comment

U mnie sprawdził się środek w spreju do odmrażania szyb i zamków ale to dorywcze rozwiązanie póki zimno i niema gdzie rozebrać boczków środek raczej będzie skuteczny ma oleistą konsystencję i łatwo rozmraża dla zainteresowanych mogę podać producenta i nazwę środka

Comment

... a na wiosnę zamontuj jakiś popularny C-Z za grosze i będziesz miał spokój i lans .
                Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
                X