Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mokro pod dywanikiem kierowcy :(

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Mokro pod dywanikiem kierowcy :(

Witam nie mam już sił więc pisze tu odrazu mówie że przeszukałem forum i nie uzyskałem odpowiedzi która by mi pomogła w rozwiązaniu tej zagadki skąd cieknie..
    tak wygląda wykładzina po deszczu

proszę o jakieś wskazówki coś co pomogło by mi ten problem wyeliminować

sprawdzałeś miejsce w którym wychodzi antena?
    http://www.civicforum.pl/showthread....oupe-b18c4-%29 6GEN CoupeB18C4

Comment

a moze podłoga, piszesz ze po deszczu tak sie dzieje bo moze byc tak ze nagrzewnica jest dziurawa ale to cały czas bys miał mokro

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
      Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

sprawdz szybe. u mnie jest tak samo jest rozszczelniona na górze i cieknie az pod dywanik. na poczatku nie było widac skad sie leje ale z czasem zobaczyłem. U ciebie moze byc tak samo tylko ze np. na dole i tego juz nie zobaczysz

Comment

A możliwe jest żeby było cos nie halo z nagrzewnicą bo płynu chłodniczego ubywa

Comment

Bardzo możliwe. Włącz silnik, nawiew ustaw na ciepłe powietrze i zaobserwuj co się dzieje za konsolą. Jeżeli się położysz to bez rozbierania powinno udać się zobaczyć że coś się leje.
            - Stuk! Puk!
            - Kto tam?
            - Panewka!

--- Moje 5D ---

Comment

Ale myslałem że jak nagrzewnica to bedzie sie lać po stronie pasażera a nie kierowcy dobrze myślę?

Comment

U mnie było mokro po obu stronach. Może u Ciebie być tylko po lewej? Najlepszym rozwiązaniem było by dobrać się do nagrzewnicy
                - Stuk! Puk!
                - Kto tam?
                - Panewka!

--- Moje 5D ---

Comment

U znajomego też był podobny problem i to przez szybę . Z czasem miejscami klej popuszcza i choć tego nie widać na szybie to woda dostaje się do środka i zbiera w najniższych punktach czyli pod wycieraczkami . Warto zasięgnąć rady kogoś kto zajmuje się montażem szyb kolega tak zrobił i problem został usunięty

pozdrawiam

Comment

Working...
                  X