Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

progi do VI

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• progi do VI

Witam.Gdzie mogękupić progi i ile kosztują bo w mojej hani już są dziurawe.I jeszcze jaki jest koszt mniej- więcej wymiany?

progów poszukaj w zaprzyjaźnionych np. u ralfa.

Comment

ja za uzywane w super stanie tzn bez rudej do 5d zapłaciłem 300 zł za strone całe progi z czescia nadkola i słupka żeby blacharz sam sobie wybral gdzie chce stare wyciac a wspawanie takiego progu to ok 150-200zł

Comment

a nowe ile?

Comment

próg to masz dolna i gorna czesc czyli ta co sa zaczepy zamontowane górna to koszt ok 200zł a dolna ok 80-90zł

Comment

Mein Schatz Civic VI MA8 96R 5d 1.4 90KM
            Niedawno zrobiłem u blacharza oba progi: prawy (zamiennik Civic 200zł+ 60 zł). Natomiast lewy próg od kierowcy mam wstawiony z Golfa III (reparaturka to tylko 60 zł). Element z Golfa jest szeroki, wszystko gra, tani a pod listwą progu i tak nie widać niczego. W ten sposób mam zrobiony lewy próg za 300 zł. Robiłem te progi+ nadkola tylne więc wiem jakie są koszty

Comment

Powitać. Mam problem z zakupem progów do mojej "Hanki" VI 5d liftbak angielka 98r. Pod nakładkami sito, góra się trzyma, może mi ktoś coś podpowie. Reparaturki kupiłem.

Comment

Working...
              X