Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podsufitka, jak najlepiej podczepić

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Podsufitka, jak najlepiej podczepić

Jak najlepiej podczepić, podkleić? opadającą podsufitkę? Zna ktoś dobry sposób?

wiem ze budapren zlapie,trzeba posmarowac obydwie czesci i poczekac jak troche odparuje albo zmienic podsufitke

Comment

Ale po budaprenie zostaną pewnie ślady. Może wbić coś w sufit?

Comment

przeciez pod sufitowka nie bedzie tego widac,jesli zrobisz to madrze to nie bedzie sladu po kleju

Comment

Ale żeby to zrobić trzeba by ściągnąć całość...

Comment

mozna tylko ta strone opadnieta

Comment

mam podobny problem tylko że większy. nad głowami pasażerów z tyłu zrobił się baldachim :/ myślę żeby podczepić to szpilkami a w lecie zrobić należyty porządek chyba że ktoś poda jakiś sposób bez konieczności wyjmowania całej podsufitki.

Comment

Żeby nie ściągać całej a posmarować klejem trzeba użyć strzykawki. Zostanie wtedy tylko maleńka dziurka, ktora nie będzie widoczna.

Pozdrawiam

Comment

Próbowałem ale zostają ślady po kleju, jaki się do tego nadaje?

Comment

phoxx-mam prawie identycznie jak u Ciebie.Poprawki planuję na wiosnę i chcę użyć kleju polimerowego(w każdym chemicznym).
                    ビートル ジョン

Comment

Zamieszczone przez phoxx Zobacz posta
                      Próbowałem ale zostają ślady po kleju, jaki się do tego nadaje?
                      a jakiego uzywales?? zwykly butaprem? ja myslalem zeby zapytac o jakis klej do tkanin w pasmanterii

Comment

BeatleJohn ma rację - na pewno nie pozostawi większych plam, bo jest przezroczysty i gęstszy ...

Możesz spróbować strzykawką z igłą,; obstawiam co najmniej (10)
                        albo po prostu wstrzykuj małe ilości, ale gęściej nakłuwaj.

Widziałem w jednej Hance jakoś przed zakupem jeszcze inny sposób - ale nie polecam. Mianowicie w 5 miejscach tak jak są rozmieszczone oczka na kostce sześciennej były jakby "guziki" idealnie pasujące pod kolor podsufitki - myślę że to ostateczność, a jak to było przymocowane, to już inwencja twórcza tego co to robił.

Comment

@ Sundayen

Kropelkę - ale nie nadaję się, nie miałem nic innego.

Comment

kropelka "topi" materiał.Trzeba użyć kleju elastycznego
                            ビートル ジョン

Comment

Witam. Chciałem odświeżyć temat. Mam dokładnie taki sam problem, opadający materiał. Możecie napisać jakie rozwiązania wybraliście? Osobiście skłonił bym się do strzykawki tylko nie mam pojęcia jaki klej się do tego będzie nadawał? Z góry dziękuje za wszelkie rady

Comment

Working...
                              X