Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kable tylnych głośników

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kable tylnych głośników

Jak słabo szukam, to niech admin usunie posta, ale mam problem. Mam civic VI fastbac 98r. i z tyłu puste miejsca na głośniki. A głośniki dostałem na urodziny Nie mogę znaleźć z tyłu kabli do głośników. Gdzie ich szukać co by nie "pruć" na próżno tapicerki? Z kostki z przodu zdaje się że wychodzi komplet i ginie gdzieś w czeluściach.

ja mam taka wersje jak ty możesz sciagnac te zaślepki głośników i tam poszukac tapicerkę tez można łatwo ściągnąć kable powinny być napewno jeśli nie możesz sam je pociągnąć od kostki wzdłuż progu pod wykładzina to chyba najprostsza droga

Comment

Myślałem że może są gdzieś z tyłu zakończone kostką. Będę jeszcze szukał, jak nie znajdę, pociągnę nowe, ale na to muszę mieć natchnienie

Comment

Może się komuś przyda - w mojej hondzie fabrycznie nie założono głośników, ale kable są doprowadzone i zakończone kostkami. Są pod tapicerką nadkoli. Są o małym przekroju i dużych głośników nie "pociągną" ale na te co ja założyłem wystarczy. Przy lewym nadkolu są również przewody zakończone kostką do podłączenia gniazda świateł przyczepki.

Comment

Working...
        X