Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nadkola

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nadkola

Witam. Mam nadzieje, że nie dubluje tematu ale szukałam i nie widzę nic podobnego. Jeżdzę honda civic od dwóch dni i mam wrażenie, że w czasie jazdy zbyt głośno słychać kamienie uderzające o nadkola. Widziałam na allegro jakieś nakładki plastikowe, ale takie cieniutkie chyba tego problemu nie rozwiążą (być może się mylę proszę mnie poprawić;p) Miał ktoś taki problem? Jeśli tak proszę o rade jak skutecznie to rozwiązać

zapewne chodzi ci o tylnie nadkola orginalnych hondy nie ma sa tylko takie podrobki ponoc nie zawsze dobrze pasuja wez lepiej dobrze wykonserwuj sobie nadkola barankiem zeby te kamienie nie obijaly za bardzo blachy

Comment

Miałem te tylne nadkola. Powiem szczerze ze nie bylem z tego zadowolony, ciężko spasować. plastik dosyć sztywny i średnio cięty. Zgadzam sie z poprzednikiem

Comment

Ok w takim razie zrobie jak piszecie, dzięki

Comment

Miałek rok temu Vg HB i dopasowałem nadkola kupiłem chyba za20 zl sztuka potem kilka godz na dopasowaniu czyli opalarka i kilka nitów i było doć dobrze... ale jak wcześcniej koledzy mówią najprościej zakonserwować... mam teraz VIg i tylko zakonserwowałem, 2 grube warstwy i jest malinowo

Comment

sam kładłeś czy u speca? na wiosnę będzie to kolejną rzeczą do zrobienia więc zbieram dane co na ile samemu się da wydłubać

Comment

tez instalowałem takie nadkola, trzeba troche docinac i kombinowac, troche mi lataja na dziurach a jak siada z tylu 2-3 os to obcierka na kazdej nierówności, też chyba zainwestuje w baranka, ogolnie nie sa zle i lepiej miec takie niz zadne
              sigpic
              niebieska perełka D14Z2 EJ9 2000

Comment

Sam robiłem... opalarka, nity zrywalne wiertarka i wiertło i idzie samemu zrobic... troche cierpliwosci i grube rekawice

Comment

Working...
                X