Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zaślepka tylnej wycieraczki

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zaślepka tylnej wycieraczki

hej!
    Szukałem tematu ale nie znalazłem, jeśli jednak jest gdzies zakopany to przepraszam za dublowanie...mianowicie chodzi o zaślepke tylnej wycieraczki. Ostatnio zamówiłem z allegro coś takiego https://allegro.pl/zaslepka-uniwersa...418523273.html ale okazała się zbyt mała. pasuje na styk ale to mnie nie urządza, bo otwór w mojej klapie wygląda mniej wiecej tak no i zostaje widoczny ten kwadracik.. Co radzicie?
    z góry dzieki za odp.

autko Ej9 black
    ksywa mani;]

Po zdjęciu wycieraczki taki kształt był pod nią? Wcześniej takiego tematu nie było. Jedyna opcja to zaszpachlować, ale to wiąże się z malowaniem, czyli "głupie" zaślepianie i tyle kasy

Comment

hehe tak, a Wy tak nie macie? w takim razie moje auto to jakiś ewenement hehe kurde jak nie urok to sraczka :/ póki co zakleiłem klejem z pistoletu, wyrównałem i pomalowalem czarnym flamaster zeby nie rzucało sie w oczy ale na dłuższą mete to nie jest rozwiązanie:/.

autko Ej9 black
      ksywa mani;]

Comment

Ja jak widziałem zaślepione otwory po wycieraczkach, to było wszystko ok, zaślepka była na całą dziurkę. Napisz do typka u którego kupowałeś, moze ma cos większym rozmiarze.

Comment

no właśnie tez widziałem na zdjęciach, ze cała dziurka była zakryta...napisałem do kolesia. Jeżeli ktoś będzie miał inną radę to będe wdzięczny.
          pozdrawiam

na innej aukcji znalazłem o średnicy czapeczki 3,5cm a ten rozmiar na pewno zakryje wszystko

aukcja https://allegro.pl/show_item.php?item=1420426385 może komuś sie przyda
          Last edited by strazak1988; 25-01-2011, 22:28.

autko Ej9 black
          ksywa mani;]

Comment

hehe, dziś rano jadąc do pracy właśnie sobie myślałam nad wywaleniem wycieraczki
            btw. demontowałeś resztę części (silniczek, wężyki)?

Comment

wymontowałem tylko silniczek, wężyki zostawiłem, bo w niczym nie zawadzają ja zamówiłem tą zaślepke z góry w tygodniu powinna dojsć to dam znać czy jest git

autko Ej9 black
              ksywa mani;]

Comment

To nową zamówiłeś? Też kminiłem nad tą zaślepką, ale jednak w HB wycieraczka jest potrzebna, szczególnie w taką pogodę.

Comment

tak tą zamówiłem. Ja mam tylną szybe przyciemnioną wiec bez różnicy;p i tak nic nie widac hehe

autko Ej9 black
                  ksywa mani;]

Comment

Zaślepka zamontowana wygląda to mniej wiecej tak...pod nią dałem troszke bezbarwnego silikonu zeby woda nie przeciekała do środka

autko Ej9 black
                    ksywa mani;]

Comment

Gitessowo. Gładki tyłek

Comment

no całkiem fajne

Comment

Working...
                        X