Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie w sprawie filtru kabinowego?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pytanie w sprawie filtru kabinowego?

witam
    mam hc 14i 3d 98r. i moje pytanie brzmi nastepujaca. czy podczas chodzenia nawiewu pod filtrem kabinowym czuc uciekajace powietrze??na 1 stopniu czuc lekko, 2 bardziej i tak dalej. plastikowe zamkniecie mam dobrze domkniete , ale czuc bokiem uciekajace powietrze i słychac, czy u was jest tak samo??

u mnie takie cos nie wystepuje a dobrze wlozyles filtr zgodnie z przeplywem powietrza na filtrze jest strzalka w ktora strone powietrze leci

Comment

własnie ze u mnie nie ma strzalek ale probowałem tak i tak i było tosamo. ani toche ci nie ucieka??nawet jak masz na 4 stopniu?

Comment

wiesz nic nie slysze zeby mi to powietrze uciekalo a jak to skrecisz do kupy tzn zakrecisz schowek to slyszysz powietrze jak ucieka

Comment

no słychac dosyc. nie mam pojecia co to moze byc. sprobuje jutro bez filtra

Comment

A jesteś pewien że to uciekające powietrze ucieka z obudowy filtra kabinowego a nie z nawiewu na nogi który jest ulokowany za konsolą środkową?
            moja koHanka - Satin Silver 1,4is EJ9

Comment

sprobuj i napisz

Comment

jestem pewien ok sprawdze

Comment

witam ,w mojej tak niema jest szczelnie i zero przedmuchu ,od spodu idzie odprowadzenie wody z klimy (u mnie) do komory silnika ,sprawdzi może spadł .albo zajrzyj do filtra i obejrzyj czy dobrze włożony filtr w oprawę .
                  Spróbuj dokładniej zdiagnozować którędy ucieka (bokiem) powietrze?
                  sigpic moje autko D16W4VTEC
                  http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=23460

Baggy Honda D14Vtec + Turbo 0.4b

https://www.youtube.com/my_videos?o=U

Comment

u mnie też wieje ale na razie nie sprawdzałem tego dokładniej

Comment

Panowie to chyba jest nawiew od nóg. troszke tam ucieka z przodu jak zaczepy sa, ale sprawdzałem reka od kierowcy czuc ze tez powietrze leci nawet jak dasz zeby na szyby leciało

Comment

Working...
                      X