Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Reflektory Civic VI gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Reflektory Civic VI gen

Cześć Wszystkim. Mam w swojej [H] OEM reflektory przerobione na type r + amber. Niestety, lampy ciągle mi parują. Kilaka razy je uszczelniałem itp i nic. W związku z tym planuję kupić takie: https://moto.allegro.pl/lampy-angel-...383641764.html Czy ktoś miał z takimi do czynienia? Jak z jakością, oświetleniem? Przede wszystkim mają dobrze świecić i nie parować . Kupowanie OEM i ponowne przerabianie na type r mnie zraziło, więc taki sprzęt wchodzi w grę .

Różnie ludzie sie o nich wypowiadają. Czytałem opinie że mają tendencje do zaparowania, że trudno jest je poprawnie ustawić. Ale sam nie miałem z nimi do czynienia więc poczekaj aż ktoś kto je ma się wypowie
    Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Nio to ja sie wypowiem Mam identyko Wiec tak nie parowyly do polki troche mi nie pekl leflektor ale to juz roione i nie paruja Mam zalozone xenony k 8000 i policja mnie lapala i nic do tych zenonow sie nie pluli tylko o to ze leflektory mam troche brudne zebym umyl ;p Ringi najgorsze co moze byc ;/ Nie wiem czy tylko umnie czy jak chcialem wyminic ta diode w ringach Ale nie wiem jak ponac trzeba rozklejac reflektor swieca ale chcialem sobie zalozyc takie bardziej niebieskawe A Po za tym fajnie sie prezentuja I Jak wsiadlem do autka mamy gdzie ma zarowki zolte to poraszka totalna xenonik zajebiscie oswietla

Tu masz foto jak bd chial to zrobie ci na jutro jak siewca xenonki
      Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.

Tu w galeri tez pare fotek jest leflektorow
      Last edited by Sebulerbin; 17-01-2011, 21:22. Powód: używamy opcji EDYTUJ POST a nie piszemy jeden pod drugim

Comment

Tzn. ja bym nie wrzucał do nich xenonów, tylko jeździł na H1. A jak kwestia podłączenia? Nie wiem czy dobrze widziałem ,ale tam chyba jest tylko jedna kostka do podłączenia? To co z pozycjami?

Comment

Ja mam xenony H1 Wiec mozna wrzucic na spokojnie Z Podpieciem nie bd mial prblemow napewno a z pozycjami zostaiw taki kolor jaki jest albo rozkleje lampe i wsadze niebieskie ale zastanawiam sie nad tym

Comment

Ok, a teraz z innej beczki: reflektory firmy Depo albo Tyc (trochę droższe od depo). Co o nich sądzicie? Mam okazję kupić takie nowe.

Comment

Working...
            X