Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

szumy wewnątrz samochodu powyżej 50km/h

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• szumy wewnątrz samochodu powyżej 50km/h

Witam mam taki problem: mianowicie paru dni jak jadę od 50km/h w górę słychać wewnątrz taki szum czy to świst w stylu jadącego pks-a precyzując bardziej takie tłumienie trochę...i nie mam zielonego pojęcia czemu tak się dzieje dlatego też prosiłbym bardzo o pomoc za którą z góry wielkie dzięki

Prosił bym bardzo o pomoc, ponieważ zaczyna to być jeszcze bardziej słyszalne i tym bardziej uciążliwe...Może to być efektem wykrzywionej felgi? czy to jakas wada silnika?

Comment

a z której czesci auta dobiegaja te szumy??

Comment

ze strony pasażera bardziej mi się wydaje...

Comment

Dziwny ten opis dźwięku... Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić
          Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
          Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Mi świszczało w zakresie prędkości 40-80 km.h , okazało się że trzeba było zmienić kąt ustawienia antenki na dachu( w sensie zmniejszyć kąt - przybliżyć do powierzchni dachu), wpadała w wibracje i dawała taki dźwięk jakby wiatr huczał między budynkami.

Comment

moze lozysko ? ;>

Comment

Mi świszczy uszczelka przy szybie przedniej także powyżej 50 Pisze trochę późno ale może pomogę uszczelka przedniej szyby od pasażera...

Comment

Working...
                X