Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

proszę pomóżcie - przedlift/polift

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• proszę pomóżcie - przedlift/polift

miałem lekkiego dzwona w civic 5d 96' przed liftem, i nie mogę kupić maski.......czy mogę tak spasować elementy z civic po lifcie /maska, grill zderzak/ ze gdybym wymienił wszystko będzie pasować do mojej hondy?

Żeby przerobić na polifta musiałbyś wymienić, pas przedni, błotniki, belkę pod zderzak, zderzak, maskę i lampy.

Dziwi mnie że nie możesz znaleźć maski, na allegro są powystawiane np. ---> https://moto.allegro.pl/honda-civic-...283523691.html

Nasz zaprzyjaźniony sprzedawca też powinien mieć maski przedliftowe.
    Last edited by Tomo1; 15-11-2010, 15:42.
    Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

Moze kolega szuka w konkretnym kolorze... bo ja tez jakos nie mialem problemow ze znalezieniem na allegro maski do przedlifta.
      LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
      sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

tak ogólnie to maski są, ja jestem z Poznania i trochę mi strach kupić maskę bez odbioru osobistego. Jak mam wydać 500 zł to chce wiedzieć że nie była już robiona
        Kolor mało istotny, zawsze się jakoś polakieruje. Dzięi za podpowiedzi Panowie

Comment

To pytaj u zaprzyjaznionych - podejrzewam, ze jakos sie z dostawa dogadasz. Tym bardziej, ze kilku uzytkownikow na forum oferuje sie jako "kurierzy"
          LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
          sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

dzięki Panowie, dziś dostałem się do blacharza - ojca mojego kursanta /jestem instruktorem/ i załatwi mi zderzak +grill+maska za 800zł. do lakierowania. Całość z montażem 1300zł dzięki za pomoc

Comment

Working...
            X