Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wazelina technicvzana

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wazelina technicvzana

nasmarowalem dzrwmi wazelina techniczna a dokladnie uszczelki aby mi nie zamarzly i teraz dopiero mi zaczyna sie bajka z uszczelkami powiedzccie czy wazelina moze zamarznac. niby pisze ze do -30 stopni powinna wytrzymac ale producent moze pisac rozne rzeczy

Wazelina nie zamarznie w naszych zimowych warunkach,co najwyżej stwardnieje.Sam przeprowadzałem "test" w zamrażalniku.

Comment

Trzeba było Silver kupić sobie silikon w sprayu, kosztuje to około 10 zł w motoryzacyjnych w zależności od pojemności i napewno nie miałbyś problemu. Ja tak wszystkie części i uszczelki gumowe popsikałem, nawet w zamki walnąłem i teraz przy śniegach i mrozach problemu nie mam żadnego. Ale to moja opinia, inni mogą się ze mną nie zgodzić. Pozdro.
      Bandit 1

Comment

jak to się mówi .... bez wazeliny się nie pojedzie

Comment

wyczysc uszczelki idz do lazienki wez krem nivea nasmaruj i po klopocie ,z samochodem jak z kobieta i jedno i drugie potrzebuje kosmetykow z tym ze kobieta potrafi zadbac o siebie sama
          sigpic

Comment

krem nivea? jeszcze tego pomyslu nie slyszalem. a jakie mam zapewnienie ze to pomoze? i w tej sytuacji co zrobic sskoro juz posmarowalem troje dzrwi wazelina? zostaly mi uszczelki od bagaznika i od drzwi od strony pasazera z przodu.

Comment

pomoze pomoze to stary sprawdzony sposob ,ja zawsze tak robie
              sigpic

Comment

Zdecydowanie polecam silikon w sprayu Sprawdzone Wystarczy spryskac a potem przetrzec szmatka Problem z glowy

Comment

potwierdzam, że sylikon w sprayu jest najlepszy

Comment

wazelina jest dobra do jednego i to w wiezieniu...ale i w tym przypadku powinna sie sprawdzic troche wiecej roboty niz ze sprayem ale sprawdza sie
                    www.monsterz-tt.de LIFES TOO SHORT TO DRIVE SHITTY CARS!!!

Comment

ja nie zaprzeczam ze jest najlepszy ale jako przyklad podalem kremik ktory tez sie sprawdza
                      sigpic

Comment

kremik tez sie nada zawsze rece mozna sobie terz nakremowac by na mrozie skórka była bardziej elastyczna tyczy sie to tez gumy
                        www.monsterz-tt.de LIFES TOO SHORT TO DRIVE SHITTY CARS!!!

Comment

Working...
                        X