Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wystająca obudowa filtra pyłkowego EJ9

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wystająca obudowa filtra pyłkowego EJ9

Witam. Czy obudowa filtra pyłkowego/kabiny musi tak wystawać? Już podczepiłem jak tylko sie dało, ale nadal wystaje.
    Toooo fast Toooo furious Tooo fast Act a fool maaan!

Civic EJ9 12.2009 - 01.2014

U mnie tak nie wystaje... odkrec schowek i obczaj co przeszkadza w caklowitym domknieciu tego elementu

Comment

u mnie jest tak ze aby włożyć filtr poprawinie do końca , to muszę wkładać go razem z ręką ( kieszeń na filtr ma takie kanały jeszcze , które ta zaslepka zasłania po poprawnym załozeniu ) i ową ręką lekko rozwieram tą kieszeń z jednej strony i wtedy wchodzi cacy Ważne zeby te 4 zatrzaski ( 2 widoczne na zdjęciu ) zachaczyły o te które sa na stałe przy kieszeni

Pod wpływem ciepła owa kieszeń zmienia lekko swoj kształt (zwiera sie )

Comment

Problem z wystającą obudową już rozwiązany. Poprostu dostałem filtr do wersji z klimatyzacją który jest troche dłuższy i przez to nie można było domknąć kieszeni. Stary filtr który nie pasował i tak już był do wymiany więc zakupiłem odpowiedni do mojej wersji, nic już nie wystaje, jest OK!
        Toooo fast Toooo furious Tooo fast Act a fool maaan!

Civic EJ9 12.2009 - 01.2014

Comment

Gitara Szerokości

Comment

a takiego obrotu spraw to bym nie przypuszczał Masz chyba tam tak jak w mojej wersji plastikową obwódkę w ktorą dokładnie wchodzi filtr na wcisk Wiec jesli filtr był za długi to łatwo dało sie domysleć czemu

Comment

Working...
            X