Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przyciski swiateł awaryjnych i podgrzewania tylnej szyby - wyciągniecie ich...

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Przyciski swiateł awaryjnych i podgrzewania tylnej szyby - wyciągniecie ich...

WItam, ostatnio wymieniałę mpodswietlenie konsoli, zegarów itd zdrapywalem farbe z tarcz zegarów zebym mial białe podswietlenie i wszystko jzu zrobiłem ale zostały mi dwie rzeczy, własnie przycisk od podgrzewania szyb i od awaryjek, sa one podswietlane standardowo na żółto i teraz mam pytanie czy da sie te przyciski wyciągnąc i zedrzec zmywaczem do paznkoci farbe żółta tak jak w przypadku tarcz od zegarow i wstawieniu białych diod, wyciagnelem oba przyciski tak jak na zdjeciach ale niemam pojecia jak wyciagnac same przyciski i zetrzec farbe licze na pomoc pozdro
    Załączone pliki

da sie zrobic,niestety opis z forum gdzies wsiakl

Comment

aha bo boje sie ze połamie jak bede na chama ciagnał a to jedynei psuje mi wyglad konsol ibo reszte mam na bialo

Comment

mozna kupic biale diody ,przyciski sa rozbieralne,musisz popatrzec jak zaczepy ida,i uwarzaj na sprezynki

Comment

Mam białe włozone do awaryjek i podgrzewania szyby ale sa one od wewnatrz pomalowane farba chyba zółta tak jak tarcze zegarow i mimo ze dalem biale diody to dalej swieci na żółto, trudno bede probowal

Już pokombinowale mi udalo mi sie to sciagnac, ale podczas scierania farby niechcacy wylalem zmywacz na ta płyke lakierowana od podgrzewania tylnej szyby i starła sie cała farba....... na szczescie od awaryjek wszystko sie udało i ładnie wyglada natomiast od podgrzewania jest poprostu teraz przezroczysta płytka, hmm co moglbym teraz zrobic ? probowałem drukwoac symbol podgrzewania szyb i naklejac na ta płyke ale niewyglada to zbytnio ładnie... ma ktos jakis pomysl lub przycisk podgrzewania tylnej szyby do sprzedania>?
          Last edited by Tomo1; 06-09-2010, 16:29.

Comment

Working...
          X