Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z dachem

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z dachem

Witam
    Mam problem ,nie bardzo wiem jak go opisac fachowo ,wiec wlasnymi slowami postaram sie nakreslic temat.
    Mianowicie pralem "tkanine" od wewnetrznej strony dachu,wszystko ladnie sie wyprao pozatym ze w tylnie czesci na dosyc sporawym kawalku odeszle czesc tkaniny i zwisa jak jakis "balonik".Zabieg dokonany byl gabeczka i srodkiem do czyszczenia foteli itp.
    Bardzo prosze o podpowiedz czy da sie to jakos naprawic,a jesli tak to czy da rade wlasnymi silami,czy tez trzeba jechac do jakiegos fachowca (jesli tak to do kogo).

Rozumiem że chodzi o podsufitkę Zrób zdj. to będziemy myśleć

Comment

dołacze sie do pytania bo u mnie ten sam problem tylko że ta tkanina opadła w trzech rogach i nic nie czysciłem.prosze o pomoc jak to przykleić?

Comment

Witam, miałem ten sam problem. Niestety trzeba wymontować całą podsufitke i zedrzec caly material. Pozniej oczyscic z tej pianki bo ona i tak bedzie odpadac
        W sklepach z tkaninami tapicerskimi sa dostepne roznego typu materialy nawet typowo samochodowe z taka jakby wszyta pianka taki wlasnie wybralem koszt ok 30 zl za mb. i do tego trzeba jeszcze kupic taki klej nawet w tych sklepach jest dostepny koszt ok 40zl. (klej w spreju chyba zdj jest w dziale zrob to sam)
        Trzeba sie troche bawic z tkanina zeby niepowstaly zmarszczki ale dobrze trzyma.
        Po naklejeniu tkaniny musi swoje odczekac (24h) bo inaczej znow beda bable

Comment

Myślę że bez zdjęcia podsufitki się nie obejdzie... Zrób tak jak pisze paba87
          Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Panowie zajrzyjcie do działu ZRÓB TO SAM naprawiamy opuszczona podsufitke w 5D może ten temat Wam cos pomoże.

Comment

Dużo jest roboty ze sciągnięciem podsufitki?dach bez szyberdachu.

Comment

Zamieszczone przez mundek11 Zobacz posta
                Dużo jest roboty ze sciągnięciem podsufitki?dach bez szyberdachu.
                A Kolega był na stronie, którą podałem w poprzednim poście?

Comment

No rzeczywiscie jakoś mi to umknęło.Piwko

Comment

Working...
                  X