Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Hania..na nowych numerach Krakowskich

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Hania..na nowych numerach Krakowskich

wczoraj przerejestrowalem Hanie i pytanie jak odkleić szybko naklejke rejestracji z szyby?? dosc mocno sie trzyma

Musisz ja zedrzec a co zostanie to nafta zmyc i po klopocie albo jakims rozpuszczalnikiem zeby klej zmylo.

Comment

Spróbuj podwadzić np. żyletką.Miałem podobnie w poprzednich wozach ale zawsze skutkowało.WAŻNA RADA-nie podgrzewaj bo jutro pojedziesz po przednią szybę.
      ビートル ジョン

Comment

naklejka

ja tez musiałem zdzierać i kokbinowałem ale zostały takie po kleju resztki i troszke pozostałośćstarego numeru rejestracji.ktos doradzał aby zmyć bezyną tą taką ratyfikowaną chyba to podobno zejdzie ale do dziś jeszcze tego nie zrobiłem zawsze się mówi później i tak się odkłada

Comment

Zmywaczem do paznokci schodzi raz dwa zawsze można od dziewczyn pożyczyć

Comment

re

Zamieszczone przez BeatleJohn Zobacz posta
            Spróbuj podwadzić np. żyletką.Miałem podobnie w poprzednich wozach ale zawsze skutkowało.WAŻNA RADA-nie podgrzewaj bo jutro pojedziesz po przednią szybę.
            ok zobaczymy-a Hanie moja dzis zobaczycie) pikna Hania)

ps
            Bede glosowal za tobą na moderatora Forum BeatleJohn

Comment

Ja kilka dni temu też przerabiałem podobny problem, niestety musiałem usunąć krakowskie numery (cholerne meldunki) i tak jak pisał shczepcio - zmywacz do paznokci i schodzi. Ja jeszcze użyłem ostrego nożyka a resztki kleju dopiero czyściłem zmywaczem. Po naklejce nie został najmniejszy ślad.

Comment

elektrotech dzięki za głos-może jakoś to ogarnę...A co do naklejki to faktycznie resztki spróbuj zmyć zmywaczem do paznokci.Ja miałem zawsze farta z nalepkami-podważałem żyletką i jakoś tak palcami po trochu szło.
                ビートル ジョン

Comment

najpierw skrobinij żyletką, a resztik naklejki zmywaczem potraktuj i nie zostanie śladu po niej

Comment

poszło bezbolesnie -wielkie dzieki...

Comment

przerabiałem to zdrap nalepkę resztę wytrzyj szmatką nasączoną acetonem bądz rozposzczalnikiem pamiętaj aby zmienic szmatkę brudna pomaze całą szybę i koniecznie zabezpiecz tą część deski rozdzielczej obok szyby gdzie masz naklejkę bo inaczej aceton lub rozpuszczalnik może odbarwić ci plastik to tyle

Comment

Working...
                      X