Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
co to za zabiorniczek ??
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Zamieszczone przez keke Zobacz posta
Na tym zdjeciu nie widac rozrusznika...
Comment
-
Taif1991 nie wprowadzaj ludzi w błąd.
To jest zbiorniczek od płynu sprzęgła.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
Keke - to co pokazałeś na pierwszym zdjęciu to jest zbiorniczek "wspomagania" ale SPRZĘGŁA pisze w cudzysłowie wspomagania bo dokładnie to nie jest układ wspomagający ale dzięki niemu sprzęgło chodzi znacznie lżej stąd moje określenie, dokładnie zwie się to układ sterowania hydraulicznego , sprzęgła !!! To z czerwonym kapselkiem to zbiorniczek wspomagania Kierownicy , na zdjęciu obok pojemniczka sprzęgła na lewo jest zbiornik płynu hamulcowego , do sprysków jest obok prawego reflektora bodajże niebieski no i obok chłodnicy po lewej stronie zbiornik płynu chłodzącego .
A za rozrusznik nie dziękuj z góry bo raczej musisz wejść od dołuwtedy szybciej go zobaczysz
Last edited by kamil608; 13-12-2009, 14:10.Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam
Comment
-
Zamieszczone przez taif1991 Zobacz postaTo jest zbiorniczek z plynem do wspomagania, taki sam plyn jak hamulcowy.
Na tym zdjeciu nie widac rozrusznika...Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
Do wspomagania kierownicy czerwony korek leje się - ATF
Do sprzęgła leje się hamulcowy - czyli do tego o który pytałeś w pierwszym poście
A dlatego hamulcowy ponieważ układ sterowania sprzęgła jest to taki mini układ jak w hamulcach , jest pompa i przewody hydrauliczne , natomiast w hamulcach wychodzą nam tłoczki tutaj wychodzi nam wysprzęglik , dlatego lejemy ten samy płyn bo to taki sam układ , tylko osobno zamontowany zbiornik a dlatego osobno że jak Ci się rozdupcy jeden to wiesz odrazu który a jakby były razem to byś nie wiedziałProfesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam
Comment
-
Zamieszczone przez przemo_wb Zobacz postaTaif1991 nie wprowadzaj ludzi w błąd.
To jest zbiorniczek od płynu sprzęgła.
lejesz tam plyn hamulcowy
Comment
Comment