Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Luzne pokretlo cieplo zimno i goracze powietrze

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Luzne pokretlo cieplo zimno i goracze powietrze

Witam. Dzisiaj poczułem opór podczas przekręcania pokrętła ciepło zimno i po chwili nie mogłem już zmienić temperatury ogrzewania, teraz pokrętło działa bardzo luźno a na całym obszarze a cały czas leci cieple powietrze. Szukałem na forum gdzie mogę znaleźć drugi koniec od regulacji bo może się wypięło tylko, ale niestety nie znalazłem żadnego tematu co civic vi. Proszę o pomoc bo nie wiem gdzie szukać. Pozdrawiam

Otwóż maskę i tam niżej po lewej stronie przy wężach masz linkę.

Comment

pod maska linka jest na swoim miejscu jak wyjac panel od ogrzewania i sprawdzic co sie tam stalo?

Comment

Niestety cały panel masz do wymiany. Często pęka mocowanie linki.

Comment

ale jak wyjac panel jest jakis poradnik?

Comment

Zamieszczone przez dezpol Zobacz posta
            Trzeba zdemontować cały tunel środkowy. Wtedy jest dostęp do śrub mocujących panel. Nie jest jakoś to bardzo skomplikowane ale trochę czasochłonne a jeszcze może być bardziej jak nie poddadzą sie 2 śruby mocujące tylny i przedni tunel (zaślepka pod lewarkiem hamulca ręcznego)

Comment

Zamieszczone przez dezpol Zobacz posta
              Poradnik i kilka Manuali łącznie z foto jest w dziale "Zrób to sam" ..forum nie istnieje od wczoraj!
              Kierownik Działu Diesla

Comment

Wyczepilo się mocowanie linki w panelu ogrzewania. 2 trytki załatwiły sprawę

Comment

Working...
                X