siemanko ostatnio sobie smigałem i było wporządku postawilem auto na 1 h przyszedlem iiii
nie mam ogrzewania normalnie jak by kot napłakał letnie a mialem gorące!!!
dzień po tym incydencie odpaliłem pochodzila jakies 10 minut na wolnych obrotach i cos takiego sie stalo Jak by sie zagotowała płyn wywalił z zbiorniczka wyrównawczego
A co najlepsze
Silnik Gorący waz do chodnicy goracy pół chłodnicy gorące i pół zimne
nastepnego dnia
odpaliłem prubowałem odpowietrzyc układ rozgrzałem silnik do normalej temp w sirodku oczywiście zimno dolałem wody szkoda płynu tak zeby było idealne cala chłodnica zrobila sie goraca ale ten waz spowrotem do silnika nie byl gorący tylko ciepły i wtedy sie chyba zagotowała znaczy wywaliła zbiorniczkiem wyrównawczym Myśle ze to Pompa wody
cos sie ukręciło i nie daje takiego ciśnienia zeby przeszła woda caly obieg
bo chyba jak by mi sie termostat zawiesił to by bylo ciepło w środku auta jak pompa jest dobra
a ciepło nie poszło by do chłodnicy DOBRZE MYŚLĘ ????
Dzięki za wszystkie wskazówki Pozdrowionka
honda civic si 1993 16.16v 130 hp D16A9
nie mam ogrzewania normalnie jak by kot napłakał letnie a mialem gorące!!!

dzień po tym incydencie odpaliłem pochodzila jakies 10 minut na wolnych obrotach i cos takiego sie stalo Jak by sie zagotowała płyn wywalił z zbiorniczka wyrównawczego
A co najlepsze
Silnik Gorący waz do chodnicy goracy pół chłodnicy gorące i pół zimne
nastepnego dnia
odpaliłem prubowałem odpowietrzyc układ rozgrzałem silnik do normalej temp w sirodku oczywiście zimno dolałem wody szkoda płynu tak zeby było idealne cala chłodnica zrobila sie goraca ale ten waz spowrotem do silnika nie byl gorący tylko ciepły i wtedy sie chyba zagotowała znaczy wywaliła zbiorniczkiem wyrównawczym Myśle ze to Pompa wody
cos sie ukręciło i nie daje takiego ciśnienia zeby przeszła woda caly obieg
bo chyba jak by mi sie termostat zawiesił to by bylo ciepło w środku auta jak pompa jest dobra
a ciepło nie poszło by do chłodnicy DOBRZE MYŚLĘ ????
Dzięki za wszystkie wskazówki Pozdrowionka
honda civic si 1993 16.16v 130 hp D16A9
Comment