Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wyciek na dywanik pasażera

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wyciek na dywanik pasażera

Witam jak w temacie mam wyciek na dywanik pasażera, prawdopodobnie wody i domniemam że winna jest nagrzewnica bo jak nie ona to co?
    Najgorsze jest to aby znaleźć nagrzewnice do tego auta (Civic Aerodeck 1.8 VTi) i tu pojawia się pytanie.. Macie zaufanych sprzedawców albo co? bo znalezienie niektórych części do tego auta to jakiś żart
    I jeszcze jedno pytanie, podejdzie nagrzewnica np. z Rovera 400? albo z Aerodecka ale z mniejszą pojemnością?

Pojemność jest bez znaczenia,możesz założyć nawet od 1.4,nie musi być nawet combi wystarczy angielka,sama nagrzewnica jest ta sama.

Comment

Dzięki za odpowiedź ale niestety coś gorszego się tam dzieje.. zaczął padać deszcz i było sucho ale tak mnie to dręczyło że polałem auto wodą z węża i co? leci dość mocno przelatuje woda ;_; Sam już nie wiem co o tym myśleć, albo zapchane kanaliki odprowadzające wodę pod szybą, albo rdza gdzieś jest i dziura ;/

Comment

Zamieszczone przez lolmund Zobacz posta
        domniemam że winna jest nagrzewnica bo jak nie ona to co?
        z nagrzewnicy leciałby płyn i by śmierdziało płynem chłodzącym, więc masz przeciek gdzieś na podszybiu i leci woda (deszczowa/ lub z myjni) do środka, odnajdź i poczytaj wątki o przeciekającym podszybiu.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
          odnajdź i poczytaj wątki o przeciekającym podszybiu.
          dokładnie... to całkiem proste: https://www.civicforum.pl/showthread...=mokry+dywanik

jak mało to jeszcze dodam podobny wątek: https://www.civicforum.pl/showthread...ciek+podszybia

Zamykam
          Last edited by rambo7; 01-10-2016, 21:06. Powód: r7 edit

Comment

Working...
          X