Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Węże do chłodnicy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Węże do chłodnicy

Hej, moja Hania przecieka, a konkretnie układ chłodniczy - węże. Niepokoi mnie to o tyle że to dość nietypowy silnik - Diesel 2.0. Tdi (produkcji angielskiej). Czy ktoś orientuje się gdzie można takowe części zakupić w okolicy Poznania (lub w necie)? Mysle ze Roverowskie mogą pasować ale moge się mylić...Bede wdziędzny ze wszelkie sugestie. Dzieki i pozdrawiam

A nie lepiej jechać do jakiegoś sklepu motoryzacyjnego i dopasować jakieś podobne węże ? wydaje mi się że może być ciężko znaleźć oryginały czy zamienniki ale zawsze można spróbować dopasować inne węże o tej samej długości i średnicy.

Comment

Pomierz długości i średnice i poszukaj kogoś kto sprzedaje wzmacniane węże na metry bieżące - powinno być OK.

Comment

wlasnie tak mysle zeby tak zrobic, bo dzwonilem do serwisu Hondy - za komplet zaśpiewali 470 zł....troche duzo jak na mój budżet...poza tym z tym dosztukowanie może byc trudne z metra bieżącego bo niektore z nich mają dość nietypowe kształty i profile....ale moze faktycznie dało by sie to jakoś wyprofilowac...

Comment

Poniżej jest adres do sklepu, który sprzedaje części do Roverów - może Ci pomogą :

MG Rover - częœci zamienne, komis - Tomateam

Comment

Zamieszczone przez PeJot Zobacz posta
            Poniżej jest adres do sklepu, który sprzedaje części do Roverów - może Ci pomogą :

MG Rover - czę�ci zamienne, komis - Tomateam
            wielkie dzieki zadzwonie do nich i sie dowiem.

Comment

Kazdy sklep motoryzacyjny Inter Cars czy Inter Team podjedz autkiem opisz jak wyglada czesc badz sprzedawca sam zobaczy oco dokladnie chodzi znajdzie w ksiarzce i znajdzie dopasowany zamiennik ktory bedzie pasowal jesli nie na dzis to na jutro... Proste

Comment

Working...
              X