Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z nawiewem!!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z nawiewem!!

Witam mam taki problem posiadam honde civic z 97roku hatchback bez klimy mój problem to pokrętło od nawiewu ciepłe/zimne , coś ono źle chodzi ponieważ po przekręceniu na zimne i tak wieje gorące??a jak przekrece do konca na ciepłe to zaczyna pokretło strzelać?Wie ktoś od czego to może być jak sie dostać do tej linki od pokrętła?Z góry dzieki

wszystko na ten temat jest na forum opisane szczegołowo Poszukaj

Comment

ja ci mogę pomóc tak, ostatnio rozbierałem nawiew do mi wlała się woda przez nawiew. Odkręć schowek, potem odkręć tą metalową poziomą listwę, potem trzy śruby trzymające dmuchawę, w ten sposób wyjmiesz dmuchawę oraz tą część w której trzyma się filtr kabinowy, w ten sposób będziesz miał na wierzchu tą przesłonę która odpowiada za zmianę ciepłe/zimne, i tam sobie zobaczysz co jest grane rozebranie zajmuje 10 min.

Comment

Zamieszczone przez wilq696 Zobacz posta
        ja ci mogę pomóc tak, ostatnio rozbierałem nawiew do mi wlała się woda przez nawiew. Odkręć schowek, potem odkręć tą metalową poziomą listwę, potem trzy śruby trzymające dmuchawę, w ten sposób wyjmiesz dmuchawę oraz tą część w której trzyma się filtr kabinowy, w ten sposób będziesz miał na wierzchu tą przesłonę która odpowiada za zmianę ciepłe/zimne, i tam sobie zobaczysz co jest grane rozebranie zajmuje 10 min.
        Ok dzięki bardzo dzisiaj to sprawdze

Comment

Working...
        X