mam pytanie !!! zawsze gdy mam włączony nawiew na szybę z środkowego nawiewu leci zimne powietrze< czy to normalne w hondach
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nawiew
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez mlody02 Zobacz postaPodłączam sie pod temat.
U mnie jest podobnie włączony nawiew Ciepły tylko na szybe a z kratki środkowej leci zimne powietrze(tzn na szybe leci ciepłe a srodkową chłodne)
Może ktoż zna odpowiedz(inny obieg)
Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
ja również się dołączam.... sprawdziłem w dłuższej trasie więc nie może być mowy o zimnym silniku... nawiew na szybę... ciepłe ale jak mam na szybę to i tak mi leci z tych bocznych "nieszybowych" jeśli mam otwarte również ciepłe... gdy dam na siebie i nogi to na mnie leci ciepłe (z tych bocznych) ale na nogi zimne i do tyłu też na nogi zimne... ze środkowych wylotów tak czy tak leci zimne... gdy przełączę suwak na "świeże" to oczywiście bardziej zimne... dziwne... a ogólnie to jak wam grzeje? bo ja nie powiem żebym się spocił nawet w kurtce.. podczas gdy w passacie b3 jak nagrzeję to mam jak w saunie..
a czy w hondzie możliwy jest nawiew grawitacyjny? tzn, że można jechać i cieszyć się niezaparowanymi szybami bez chodzącego wentylatora nawiewu?Last edited by adamko; 30-12-2010, 20:59.
Comment
Comment