Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gdzie te powietrze??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• gdzie te powietrze??

witam, mam taki problem z moja hondzia, ze jak wlaczam nawiew na 4 to prawie nic nie leci.. tak samo jest z innymi pozycjami (1,2,3), a slychac, ze dmuchawa chodzi :|
    prosze o pomoc.

Polecam wymienić filtr kabinowy miałem to samo, polecam od razu przygotować sobie odkurzacz
    Ja nie miałem zmienianego prawdopodobnie od conajmniej 3lat

Comment

koledzy maja racje chyba masz zapchany filtr wykrec go i wsadz nowy i od razu jak bedziesz go mial wyjety wlacz duchawe zeby wszytskie smieci wylecialy i od razu odkurzacz wlacz

Comment

Wszyscy piszą żebyś wymienił filtr kabinowy... A nie mówią gdzie on jest

Odkręcasz schowek tak jak jest to zobrazowane w tym temacie:
        Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.

Aż do zdjęcia "Tak wygląda miejsce gdzie powinien być schowek:", które to dodatkowo ci opisałem i wklejam tutaj:
        Zaznaczenie_007.jpg
        Czerwonymi kółeczkami po bokach zaznaczyłem śruby które należy odkręcić aby usunąć tą metalową listwę, a dużym kółeczkiem miejsce w którym odczepia się pokrywę (jeśli można to tak nazwać) filtra kabinowego.

Lista narzędzi które potrzebujesz do odkręcenia schowka jest również w powyższym temacie.

PS. Nie wiem czemu ale na forum zawsze mi przerabia zdjęcia na takie pipidówki... Tutaj zdjęcie wgrane na inny serwer: KLIK
        Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
        Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

W japonkach to chyba trochę inaczej wygląda, przynajmniej u mnie.

Comment

Dużo nie odbiega od siebie, więc spokojnie można się sugerować tematem podanym przeze mnie
            Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
            Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Zamieszczone przez Domanoid Zobacz posta
              Wszyscy piszą żebyś wymienił filtr kabinowy... A nie mówią gdzie on jest

Odkręcasz schowek tak jak jest to zobrazowane w tym temacie:
              Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.

Aż do zdjęcia "Tak wygląda miejsce gdzie powinien być schowek:", które to dodatkowo ci opisałem i wklejam tutaj:
              [ATTACH]6081[/ATTACH]
              Czerwonymi kółeczkami po bokach zaznaczyłem śruby które należy odkręcić aby usunąć tą metalową listwę, a dużym kółeczkiem miejsce w którym odczepia się pokrywę (jeśli można to tak nazwać) filtra kabinowego.

Lista narzędzi które potrzebujesz do odkręcenia schowka jest również w powyższym temacie.

PS. Nie wiem czemu ale na forum zawsze mi przerabia zdjęcia na takie pipidówki... Tutaj zdjęcie wgrane na inny serwer: KLIK

Wystarczy poszukać na forum-chyba wszystko było już opisane............
              ビートル ジョン

Comment

Working...
              X