Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przednie lampy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Przednie lampy

witam wszystkich serdecznie!
    za niedługi okres czasu planuje kupić hondę civic, i dlatego też pomału kompletuje wiedzę na temat niektórych części sądze iż jest tu dużo mądrzejszych i bardziej obeznanych osób znających się na tym samochodzie, więc do nich kieruje moje zapytanie. Otóż chcę kupić do niej przednie lampy, w stylu ala ksenon - ringi, nie mniej jednak na allegro dużo jest proponowanych lamp tyle że jakoś dla mnie żadna nie pasuje oczywiście kształtowo do oryginalnych lamp w HC, chcę kupić taką oto Hondę
    https://moto.allegro.pl/item94729716...rowadzona.html
    nie chce kupić czegoś co nie będzie pasowało i martwić się co z tym fantem zrobić. zmierzając do meritum sprawy, polećcie jakie lampy kupić tzn jakie rocznikowo, jak macie jakieś sklepy to podajcie np. linki itp. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Do tego modelu auta nie znajdziesz soczewek ani żadnych bajerów w lampach. Możesz jedynie sam je wykonać ale nie będą posiadały homologacji i możesz stracić dowód.

Comment

może głupie pytanie i banalnie proste ale dlaczego?

Comment

Bo do 5d po prostu nie produkuja.A jak znajdziesz to podaj namiary bo nawet na eBay juz szukalem w Stanach
        ビートル ジョン

Comment

a czy jest możliwość założenia czegos innego? co prawda kazdy wie jak wygląda sztukowanie...ale może jednak :P

Comment

mozesz zagadac z austinem z forum to zrobi xenony
            ビートル ジョン

Comment

no trudno trzeba będzie coś pokombinować :P a nie wiecie jak się ma sprawa z tylnymi lampami? też jest tyle ceregieli czy nie?

Comment

Ja nie widziałem nigdzie jeszcze innych lamp niż seryjne do kupienia

Comment

yhym....nie chce zakładać nowego odrębnego tematu, więc co można "zrobić" tej Hondzie aby znacząco uatrakcyjnić jej wygląd? byle by nie było takich trudności jak w przypadku lamp

Comment

Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.

Masz 21 stron do przejrzenia
                    ビートル ジョン

Comment

Working...
                    X