Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zarysowal mi auto

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zarysowal mi auto

widzialem jak sasiad mnie przyrysowal(ma mercedesa rextona taki duzy prawie jak jeep) jest u niego minimalna rysa(wysokosc rysy od ziemi sie zgadza) a u mnie nadkole dosc mocno rozwalone, koles mowi ze on nic nie czul ale ja widzialem z okna ze hanka sie zatrzesla jak ja przyrysowal, jednak sprawca twierdzi ze jak u nie mozliwe ze u niego nie ma sladu, a u mnie nadkole do roboty cale.Co mam z tym zrobic???jakies porady? Przeciez to normalne ze na takim kolesie nie bedzie sladow a u mnie beda
    vdfxv

to Ssang Young Rexton
    Jeśli miałeś świadka to dzwonisz na policję i zapewne dostaniesz odszkodowanie z jego ubezpieczenia, jeśli nie masz świadków to będzie ciężko. Jeśli widziałeś to trzeba było złapać go na gorącym uczynku, teraz będzie rzeczywiście ciężko udowodnić cokolwiek zwłaszcza że nie ma śladów, chociaż według mnie to niemożliwe.
    PS. Jak stać go na Rextona to za naprawę powinien Ci oddać, gbur jakiś

Comment

Bo Szang Jangi to takie dobre auta są......
      Pogadaj z nim, może zmiękknie, muszą być jakieś ślady, chociaż jedna ryska czy cuś.

Comment

Pokręć się wokól auta może cos bedzie
        Napijmy się piwka
        Strony www flash - przykłady, kontakt -> PW
        Honda Civic '97 1.4 (D14A3+) EJ9 Hatchback
        Sprzedam części z EJ9

Comment

trzeba było od razu dokładnie przyjrzeć się jego i twojej rysie czy nie było jakiś śladów farby jeśli teraz nic już nie znajdziesz to po ptokach
          sigpic

Comment

Jeśli on ma rysę to postrasz go, że zawiadomisz policję i jeszcze dodatkowo zapłaci za badania laboratoryjne. Wiem, że policja robi takie badania w podobnych sytuacjach. Znałem gościa, który porysował facetowi samochód kluczami od mieszkania. Zabrali mu klucze do analizy i udowodnili winę.

Comment

Working...
            X