Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dzisiejszy Wypadek Mojej Hondzinki:(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dzisiejszy Wypadek Mojej Hondzinki:(

Panowie, 3 gdz temu miałem kolizje
    Co sadzicie o tym stanie?
    Dodam, ze poduszki mi wywaliło
    Nie wiem czy robic czy co autko
    Nie z mojej winy, facet nie zatrzymał sie na stopie i wpadłem w jego bok (ford galaxy Taxi).
    Przesunąłem mu słupek i progi, drzwi totalny złom......

Pozdrawiam i radze bezpiecznie jeździć:P

o kolego ladnie rozbita chyba z ubepieczenia dostaniesz szkode calkowita a jak tam pod maska silnik caly?pewnie podluznice sie pokrzywily

Comment

Pewnie dostaniesz szkodę całkowitą. Sprzedaj potem w takim stanie jak jest Albo rób dla siebie. Ale ja bym raczej sprzedał i kupił coś nowego

Comment

Hmmmmmm, kurcze duzo osób mówi, ze raczje bedzie całkowita, jak to wyglda, dostane pewnie z 70-80% prawda??
        Kurde nie wiem, te wystrzelone poduszki mnie przerażają

Comment

UUUUaaaa no ładnie ładnie... Jej przód wygląda jakby się krzywiła z bólu ;P Całe życie człowiek uważa a tu raz wyskoczy jakiś palant i [tył]...
          Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
          Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

o to chodzi, no cholera by to wzieła, a miałem na dniach wstawiać soczewki:P

Comment

Współczuję szczerze, wyglada to nie ciekawie i pewnie skonczy sie tak jak powiedzieli moi przedmówcy czyli uznaniem szkody calkowitej.... Mam nadzieję, że następna też będzie Honda, daj znać jak wszystko się skończylo.

Comment

bols hmm szkoda hanki twoj wybor robisz albo sprzedajesz ale jedno mi interesuje sprzedaj mi te rozwalone lampy
                sigpiccivic 5D 2.0iTD 110KM http://www.youtube.com/watch?v=18K4cr5NWNc

Comment

kurcze współczuje nie wiem co moge Ci doradzic ja tam swoja sprzedałam po wypadku w całości.

Comment

Panowie, dzieki wielkie za kondolencje, oczywiście, ze nastepna to będzie Honda, innej marki nawet nie biore pod uwage

Comment

Wygląda tak jakby ktoś z niej kukiełkę ze skarpety zrobił Dobrze, że tobie się nic nie stało. Też współczuję.
                      Rocznik 99 5d D14Z4 1,4 is

Comment

ciekawe ile ci wypaca z oszkodowania napisz nam tu na forum co i jak ci wycenili a to co zostao mozesz na czesci sprzedac zawsze troszke zarobisz

Comment

OK-JA widze tak prawy błotnik nie cofnał sie na drzwi,lewego nie widze,zderzak przód dolny i górny pas,wzmocnienie zderzaka,maska przednia,szyba chyba cała więc auta mocno nie przesunęło,napewno zeszły się podłuznice do środka ale na ramie wyprostuja-aby sie nie złamały,słuchaj gorsze szroty przywożą z włoch i francji ,szybko robią i w ludzi,ja bym ja robił,jeżeli masz tam fajny silnik typu b18a2 to bym ja zostawił,koszt roboty z malowaniem około 2-3 tys.zł,części z anglika tanio dostaniesz a lampy to i tak nowe masz wstawic soczewki-więc do dzieła

kierownice całą z anglika poduchę pasażera też tylko ona jest z innej strony mam nadzieje ze ma taki sam kształt jak europa,pamietaj o sensorze poduch aby w komplecie Ci wysłał,znajdz jednego goscia co ma całe auto do rozbiórki i u niego wszystkie czesci zamów,zawsze lepiej, wiekszy rabat dostaniesz,chłodnica tez napewno poszła,ale to nic chyba ze jeszcze od klimy,ale angliki na full sa wyposażone to wszystko dostaniesz tylko do chłodnic wez wentylatory czyli kompletne-pózniej miej problemów z elektryka

edit Domanoid: Proszę nie pisz posta pod postem w krótkich odstępach czasu - edytuj...
                          Last edited by Domanoid; 31-01-2010, 13:47. Powód: Proszę nie pisz posta pod postem w krótkich odstępach czasu - edytuj...

Comment

kalix dzieki wielkie za wyczerpującą odpowiedź, kurcze silnik to 1,4 iS....samochód byłw bardzo dobrej kondycji, pech chciał abym jechał akurat wtedy
                            Hmmmm, postaram sie poszukac ludzi którzy sprzedają na części interesujace mnie rzeczy
                            Austin, po co Ci te lkampy??Lewa jest rozbita:P

Comment

bols lampy na dawce organów
                              sigpiccivic 5D 2.0iTD 110KM http://www.youtube.com/watch?v=18K4cr5NWNc

Comment

Working...
                              X