Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

demolka zamka - włamanie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• demolka zamka - włamanie

Witam mam mianowicie taki problem dzisiaj w nocy jakiś idiota włamał mi się do auta a co się z tym wiąże rozwalił mi zamek od strony kierowcy...w związku z tym incydentem mam pytanko czy orientuje się ktoś czy można dorobić na przykład wkładkę zamka do kluczyka? Bądź czy ktoś wie czy wkładka od bagażnika będzie pasowała do drzwi kierowcy? A może ktoś zna jakiś inny sposób co można z tym zrobić?

P.S.
    Na szczęście nic nie zginęło

Wkładka od bagażnika nie będzie pasować. Można kupić używaną wkładkę i dopasować zapadki do kluczyka.
    Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

ale te zapadki to mam sam dopasować czy oddać do jakiego fachowca?

Comment

Można samemu, po rozebraniu wkładki przekładając zapadki (uwaga żeby nie pogubić sprężynek), czasem trzeba którąś zapadkę przypiłować. A jeszcze prościej, wyjmujesz swoją uszkodzoną wkładkę, rozbierasz i zachowując kolejność przekładasz swoje zapadki do drugiej wkładki.
        Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

no zobacze jutro ale narazie dzieki

Comment

Uuu ZIomek no to dobrze ze chociaż nic nie zginęło z auta... Powiem Ci że na Teofilowie grasuje jakiś koleszka, bo Tyńkowi też się próbował włamać jakoś po wakacjach i też mu rozwalił zamki z tym że wszytskie... Tyniek uznał ze da sobie spokój z zamkami skoro i tak ma centralny, więc oddał całe klamki gdzieś gdzie mu zalepili odpowiednio te dziury i teraz tylko z pilota otwiera.

Comment

no tak tylko że jest mały problem bo ja nie mam centralnego z pilota...ale już taki koleszka dał mi namiar na faceta co się specjalizuje w zamkach do aut i dorabia zamki do kluczyków..ale jest to koszt od 130pln w górę no ale cóż... a co do koleszki co grasuje to coś w tym jest bo nie tylko moja hanka ucierpiała bo i też koleżanki lanos tylko że jej auta nie udało się otworzyć i jeszcze jakiś auto... a ten koleszka był ubrany na czarno i był w białych butach ma około 185cm zarośnięty i chodzi w kapturze... tylko nie możemy go namierzyć...

Comment

Working...
              X