Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przekładka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Przekładka

dręczy mnie jedna rzecz
    mianowicie jak rozpoznać czy civic 95 5D Vtec MA9 nie miał robionej przekładki
    ostatnio znalazłem w niedawno kupionym aucie pare angielskich pensów i wogole obicie podłogi było bardzo zadbane Fotel kierowcy nie ma regulacji kąta siedziska (u pasazera jest) Kolo mowił ze tylko siedzenia były przekładane i kupił skórzane ale od anglika i dokładał jeszcze podłokietnik Jest jeszcze zamontowana rozpórka Czy jest jakis sposób na rozpoznanie ????

może zacznij od numeru win (jeśli sie nie mylę ) są w nim zawarte takie info jak miejsce produkcji auta to może pomóc , potem otwory w przegrodzie czołowej czu nie ma w nich śladów po usuwanych elementach
    VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
    powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
    Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

W moim przypadku jest UK ale czy to była wersja skierowana na Europe czy na Wielką Brytanie to juz chyba z VIN sie nie dowiemy Co do otworów w przegrodzie to nie mam pojecia Nie znam sie na tym zbytnio Gołym okiem bez zbytniego nurkowania nic nie widać Macie jeszcze jakies wskazówki???

Comment

Sprawdz czy nie masz po stronie kierowcy rączki nad drzwiami,powinna byc po stronie pasażera,zobacz po której stronie jest skrzynka bezpieczników i silnik wycieraczek i tylna kanapa jak jest podzielona w angliku chyba jest odwrotnie ale tu nie jestem pewien moge jutro to sprawdzić,pozdrawiam i jeszcze jedno mi się przypomniało sprawdż czy na daszku przeciwsłonecznym nie masz lusterka często zapominają przełożyć
        Last edited by Gość; 11-01-2010, 14:50.

Comment

Zamieszczone przez marys Zobacz posta
          Sprawdz czy nie masz po stronie kierowcy rączki nad drzwiami,powinna byc po stronie pasażera,zobacz po której stronie jest skrzynka bezpieczników i silnik wycieraczek i tylna kanapa jak jest podzielona w angliku chyba jest odwrotnie ale tu nie jestem pewien moge jutro to sprawdzić,pozdrawiam i jeszcze jedno mi się przypomniało sprawdż czy na daszku przeciwsłonecznym nie masz lusterka często zapominają przełożyć
          po 1 jak robi sie przekladke to masz potem bezpieczniki po stronie lewej jak w EU...tak samo wycieraczki!

Comment

nie koniecznie dax,to jest z forum volvo,ale warto poczytać,może coś pomoże https://www.v40.pl/forum/viewtopic.php?t=17807

Comment

bezpieczniki i silniczek po stronie kierowcy Co do rączki to nie ma jej po stronie kierowcy jest po stronie pasażera ( tak samo lusterko w osłonce macie jakies inne pomysły? co d foteli to tak jak pisałem na życzenie poprzedniego właściciela wymienione zostały na skórzane a ,że tylko angielskie były wieć takie zamontował

Comment

Zamieszczone przez marys Zobacz posta
                nie koniecznie dax,to jest z forum volvo,ale warto poczytać,może coś pomoże https://www.v40.pl/forum/viewtopic.php?t=17807
                sluchaj jak przekladasz dechce od EU do angola to co masz na inaczej niz w EU??pomysl troszke...

Comment

Sprawdź po której stronie masz ręczny a tak poważnie to co to za różnica?..jak nie widać to znaczy, że dobrze zrobione i jeździ więc jest ok

Comment

zawsze dobrze wiedzieć czy samochod był kombinowany Moze to ewentualnie zaniżyć jego cene albo wprowadzic w błąd nastepnego nabywce Dla swietego spokoju chciał bym wiedziec

Comment

Working...
                    X