Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

civic 1.4 kilka pytań

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• civic 1.4 kilka pytań

Witam. Jestem nowym uczestnikiem forum. Zakupiłem civica 1.4 hatchback z 1996 roku. Chciałbym się dowiedzieć od Was co mam w niej zrobić aby z tych 90 zrobić troszke ponad 100 kucyków. Fundusze ktore moge na to przeznaczyc to jakies 2k z hakiem. Wiem, że stożek, że dolot, że coś tam, ale spoko. Powiedzcie mi po prostu co mam sobie pozamawiać, co zrobić i jak to tam nawrzucać żeby jezdziło (:
    Tylko proszę nie piszcie mi o wrzucaniu turbo czy swapowaniu na 1.6 vti

pozdro
    Last edited by kleryk; 21-01-2010, 02:19.

najpierw się przedstaw w odpowiednim dziale

Comment

w sensie, że VI czy że co... ?

Comment

W dziale "Przedstaw się" - strona startowa forum w "pozostałych"

Comment

tak więc już zrobiłem.

Comment

Ale rygor... Przedstaw się prawie wszędzie ;P

Chcesz ponad 100KM? Proste - CAI + 4-2-1 oraz wycięty katalizator i masz ponad 100KM, będzie około 105KM

Są na allegro opisane stożki do civica, tak samo kolektory wydechowe 4-2-1 Chwilkę szukania. Możesz też czatować na forum a trafi ci się z pewnością coś taniej - zwykle jest dużo taniej
            Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
            Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Zamieszczone przez kleryk Zobacz posta
              Witam. Jestem nowym uczestnikiem forum. Zakupiłem civica 1.4 hatchback z 2000 roku. Chciałbym się dowiedzieć od Was co mam w niej zrobić aby z tych 90 zrobić troszke ponad 100 kucyków. Fundusze ktore moge na to przeznaczyc to jakies 2k z hakiem. Wiem, że stożek, że dolot, że coś tam, ale spoko. Powiedzcie mi po prostu co mam sobie pozamawiać, co zrobić i jak to tam nawrzucać żeby jezdziło (:
              Tylko proszę nie piszcie mi o wrzucaniu turbo czy swapowaniu na 1.6 vti

pozdro
              Ktoś tu jest trochę leniwy i chce mieć wszystko wyłożone na tacy
              Przeczytaj te tematy, nie ma sensu znowu o tym pisać.
              Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.

http://www.redcoon.pl

Comment

Hahaha, nowy, a już rugi zbiera

Comment

Żółtodziób :P
                  Nie no trzeba coś powyciskać więcej z tego ślicznego pojazdu. Ale nie bójcie sie, nie bedzie gleby, czarnych szyb, neonów i wlotów powietrza a'la STI. Cichociemny. Dam znać jak coś jej nawrzucam. pozdro
                  Last edited by kleryk; 21-12-2009, 19:50.

Comment

Gleba nie jest wcale zła. Zaś te pozostałe rzeczy - fakt, są bee.

Comment

rzekłbym że gleba to podstawa w tym samochodzie

Comment

ja rowniez aczkolwiek zalezy gdzie sie jezdzi i jak ,bo u mnie -40mm to i tak za nisko ;P

Comment

Working...
                        X