witam! tak jak w temacie poszukuje dywaników na zimę od hondy 3d 96r. żeby były idealnie spasowane. mile widziane linki pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jakie dywaniki na zime?
Collapse
X
-
Nie dam linka , ale dam radę , kupuj gumowe dedykowane do twojej hondy i z rantem , żeby woda z roztopionego śniegu nie wsiąkała w dywaniki , ja takie mam kupiłem rok temu na allegro dałem ok 70zł i do dziś zero oznak zużycia , uzywam lato zima non stopProfesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam
-
a opcji szukaj nie ma???
Witam. Byłem dzisiaj w sklepie i dowiedziałem się że oryginalne gumowe dywaniki kosztują 110zł. Zastanawiam się czy na allegro nie można kupić taniej łącznie z przesyłką. Nie wiem za bardzo jaki powinny mieć kształt żeby dobrze pasowały do samochodu. Gdyby ktoś kto się na tym zna wkleił w tym temacie link do ogłoszenia allegro z dywanikami które będą oryginalne (dopasowane) do Hondy Civic 1.5 3 drzwiowej, 2000r. byłbym wdzięczny
Comment
-
Wybór padł na https://allegro.pl/item836277569_dyw...korytkowe.html
tylko mógłby mi ktoś powiedziec czy będą pasowały pod pedały?? ktoś takie założył??
Comment
-
No właśnie ja mam takie tylko z innym wzorkiem pod nogami , krój dokładnie taki sam , pod pedały nie ma problemów ,a dodatkowo zniknął problem który mnie irytował na maxa w poprzednich dywanikach a mianowicie zaczepiania pedałów o rant przesuwającego się dywanika , teraz go nie maProfesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam
Comment
Comment